20 december 2023

Inviplay wil via crowdfunding €60.000 ophalen om meer mensen met plezier te laten sporten

20 december 2023
Misschien heb er al eens van gehoord: Inviplay. De start-up won eerder de Nationale Sportinnovator Prijs en maakt het mogelijk om sportlocaties te boeken en andere sporters te vinden. Hun missie? Meer mensen met plezier te laten sporten!

Om door te groeien is minimaal 60.000 euro nodig en daarom zijn ze een crowdfunding gestart. Mensen willen flexibel sporten, maar voor de sport die ze écht leuk vinden is dit lastig te regelen. Oprichter Boaz Keurentjes: “Hier brengen wij verandering in. Via Inviplay boek je makkelijk locaties zoals tennisbanen, gymzalen, beachvolleybalvelden en ga zo maar door. En als je medespelers zoekt, dan kun je die vinden via ons platform”.

Er maken al meer dan 12000 sporters gebruik van het Inviplay en er zijn 150 locaties van verenigingen en gemeenten aangesloten die hierdoor extra verhuurinkomsten hebben. Keurentjes: “Je kunt Inviplay eigenlijk zien als Airbnb voor sportlocaties. Komend jaar gaan we versneld locaties toevoegen en zorgen dat we top of mind worden bij zowel sportlocaties als sporters.”

Om de plannen uit te kunnen voeren, is geld nodig. Er is al 23.000 euro opgehaald, er is minimaal 60.000 euro nodig. Wil jij impact maken? Bekijk de plannen van Inviplay op hun crowdfundingspagina. Er kan nog geïnvesteerd worden tot 7 januari 2024.
Meest recente artikelen