9 october 2023

Technogym opent nieuwe Benelux experience center

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
9 october 2023

Het toonaangevende merk in apparatuur en digitale oplossingen voor fitness en wellness onthult zijn nieuwe gebouw in de Benelux om klanten uit de sector en consumenten de mogelijkheid te bieden om de Technogym-ervaring te beleven.

Technogym, het toonaangevende merk in designproducten en digitale technologieën voor fitness, wellness en sport, kondigt de opening aan van zijn nieuwe Technogym Benelux experience center. Gelegen in Capelle aan den IJssel is de ruimte de perfecte bestemming voor zowel bedrijfsoperators als consumenten om de Technogym-ervaring uit eerste hand te ervaren, bestaande uit design, superieure biomechanica, digitale technologieën en training.
 
Het Technogym Benelux-experience center is ontworpen om het referentiepunt te worden voor alle Technogym-klanten, partners en belanghebbenden, een ruimte van meer dan 1500 vierkante meter waar de Technogym-ecosysteem te ontdekken is, bestaande uit verbonden slimme apparatuur, digitale diensten, on-demand trainingservaringen en apps die elke gebruiker in staat stellen om altijd en overal toegang te krijgen tot een volledig gepersonaliseerde trainingservaring: thuis, in de sportschool, onderweg. Het centrum zal ook een ruimte hebben voor 40 personen om klanten te trainen, operators en om seminars en workshops te organiseren om het educatieve aspect van Technogym-oplossingen te benutten.
 
Voor bedrijfsoperators, trainers en professionals is het gebouw beschikbaar voor advies en begeleiding bij alle oplossingen voor verschillende bedrijfstakken: fitnessclubs en sportcentra, hotels, gezondheidzorg, revalidatie en vastgoed. Technogym zal ook seminars en educatieve activiteiten organiseren voor klanten over de verschillende toepassingen van sport, wellness en fitness, van de digitale technologieën van het Technogym-ecosysteem tot de nieuwste trainingsoplossingen, formats en producten gekozen door de beste teams en atleten wereldwijd.
 
Ook voor consumenten is Technogym Benelux de perfecte bestemming om de beste producten, technologieën en diensten voor lichaamsbeweging thuis te ontdekken. Klanten krijgen ook toegang tot ervaren personal trainers en wellness ontwerpers voor op maat gemaakte thuissportprojecten en ze krijgen de kans om de producten uit te proberen en te testen. Of het doel nu is om atletisch te trainen - zoals hardlopen, fietsen of triatlonvoorbereiding, afvallen, gezondheid en preventie, of gewoon om fit te blijven en plezier te hebben, Technogym is het enige merk dat Precision Training kan bieden, een volledig gepersonaliseerde trainingservaring op basis van individuele behoeften. Het aanbod van Technogym omvat een zorgvuldige selectie van verbonden slimme apparatuur, digitale diensten en on-demand trainingsprogramma's voor elke behoefte.
 
Technogym is 's werelds toonaangevende Wellness-bedrijf, met zijn innovatieve Italiaanse ontwerp, geavanceerde technologie, hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijke producten die te zien zijn en worden ervaren in de meest wenselijke sportscholen, privé-ledenclubs, toonaangevende hotels en exclusieve woningen over de hele wereld. De voorkeurskeuze van 's werelds toonaangevende atleten en sportteams, en de officiële leverancier van de Olympische Spelen sinds 2000, het merk heeft ook lopende samenwerkingen met befaamde ontwerpers zoals Antonio Citterio. Het hart van het merk ligt in het unieke concept van Wellness - de levensstijl van Technogym is gericht op het bevorderen van regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd dieet en een positieve mentale benadering - wat zich vertaalt in alles wat het bedrijf doet, van producten tot digitale fitnessdiensten tot interieurontwerp.

Technogym Benelux is geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur
Ligusterbaan 2, 2908 LW Capelle aan den IJssel

 

Over Technogym:

Technogym is een wereldwijd toonaangevend merk in producten en digitale technologieën voor fitness, sport en gezondheid en wellness. Technogym biedt een compleet ecosysteem van verbonden slimme apparatuur, digitale services, on-demand trainingservaringen en apps. Hiermee heeft elke eindgebruiker altijd en overal toegang tot een volledig gepersonaliseerde trainingservaring. Thuis, in de sportschool en onderweg. Wereldwijd trainen er meer dan 50 miljoen mensen met Technogym in 80.000 wellnesscentra en 500.000 privéwoningen. Technogym is de officiële leverancier van de afgelopen acht Olympische Spelen en is het referentiemerk voor sportkampioenen en beroemdheden over de hele wereld.
www.technogym.com
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf