1 jaar geleden

FITNESS & LIFESTYLE FESTIVAL 2023

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Gaat jouw hart sneller kloppen van een festivalbezoek? Ben je bewust bezig met een gezonde lifestyle, of ben je een fitness, lifestyle of sports professional? Dan mag je dit event echt niet missen! FESTYFIT is hét nieuwe fitness- en lifestyle festival van Nederland, waar iedereen samenkomt. Of je nu van body & mind houdt, of juist helemaal los wilt gaan in een dance workout of HIIT training. FESTYFIT heeft het! Bestel je tickets met 10% korting met de code: BODYLIFE10

FESTYFIT is ontstaan vanuit de visie om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een healthy lifestyle. Daarnaast moet het event een ware inspiratievijver zijn voor alle professionals in de fitness en lifestyle branche. Niet zomaar een sportevenement, maar het jaarlijkse dagje uit met collega’s en vrienden dat je gewoon niet wilt missen.

FESTYFIT 2023 IN CIOS ARNHEM
FESTYFIT staat geheel in het teken van experience en connectie. Ben je fitnessondernemer, trainingsprofessional, voedings- en/of lifestyle coach, of ben je gewoon bewust bezig met een gezonde levensstijl? FESTYFIT is the place to be. 

Met meer dan 90 activiteiten is er voor iedereen een passende routing. Bovendien hebben we de activiteiten gelabeld per doelgroep. Ben je een fitnessondernemer, dan zijn de activiteiten met de letter O het meest interessant voor jou. Fitness professional? Volg dan de letter PFanatieke sporters? Voor jullie is de letter F het meest interessant om te volgen.

Kortom, voor iedereen is er een interessante routing. Een routing voor stepfanaten, ClubJoy fans, een body&mind routing, maar ook voor de dance liefhebbers is de keuze indrukwekkend. Trainers uit binnen- en buitenland, waaronder Katia Vasilenko, Carlos Ramirez, Gilton Franklin en Lars Schuijling staan voor jou klaar om jou de ultieme fitness experience te bezorgen.
FestyfitFit festivalFitness eventFitnessbeursFitnessvakbeursFitness VakeventClubJoy
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf