20 march 2023

TrainMore opent 11 april gloednieuwe gym

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
20 march 2023
TrainMore opent gloednieuwe gym aan het Amsterdamse Scheldeplein
Amsterdam, 20 Maart 2023. Op 11 april opent TrainMore, onderdeel van Urban Gym Group, een nieuwe club in Amsterdam, de 17e TrainMore gym in Amsterdam. TrainMore Scheldeplein wordt de vijfde Black Label club van de snelgroeiende fitnessketen.

Neil Randall, CEO van TrainMore: “We zijn erg enthousiast over deze nieuwe club en kijken er naar uit om onze community de nieuwste apparatuur van dit moment aan te bieden. Er is in deze club ook een grote ruimte speciaal bedoeld voor personal training. Sinds vorige week zijn we begonnen met de presales. Uit de enthousiaste reacties blijkt dat dit deel van de stad, Amsterdam Zuid/Rivierenbuurt, zat te wachten op een high-end fitnessclub.”

TrainMore is de enige gym waar sportschoolbezoekers per training een euro korting krijgen op hun lidmaatschap. TrainMore, met clubs door heel Nederland, staat ook bekend om haar focus op kunst, muziek, design en community building. Dat zie je terug in live dj-avonden en samenwerkingen met artiesten. Eerder maakte Marjolijn Meijer, oprichter en vice-voorzitter van Urban Gym Group, de groeistrategie van Urban Gym Group bekend: “We zijn geïnteresseerd in gesprekken met fitnessclubs in Amsterdam of andere grote steden in het land. We zijn in gesprek met clubs waar we de bestaande activiteiten kunnen voortzetten en hebben ook contact met vastgoedeigenaren die grote panden hebben waar gyms geopend kunnen worden.”

TrainMore Amsterdam Scheldeplein Black Label opent op 11 april de deuren. Leden kunnen ook sporten bij alle reguliere TrainMore clubs. Black Label services zijn inbegrepen, zoals advies en small group training van fitnessinstructeurs, eiwitshakes, sportwater, koffie en thee. Wie zich voor de opening aanmeldt, krijgt tot 1 juli zijn lidmaatschap gratis en kan kennismaken met het aanbod van de nabijgelegen wellbeing studio Renessence. Ze worden ook uitgenodigd voor het VIP-openingsevent. Nieuw op deze TrainMore-locatie is een samenwerking met Wild & The Moon (een Frans plantaardig lifestyle-concept) met biologische, glutenvrije en plasticvrije sappen, smoothies, snacks, superfoods en holistische producten.

Over Urban Gym Group
De Urban Gym Group (UGG) heeft clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitnesservaring te bieden. TrainMore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en levert de nieuwste strength based apparatuur in een urban omgeving. In deze clubs spelen muziek en kunst een belangrijke rol. TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen beloond moet worden, zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch rijden. Leden krijgen €1 korting per workout. Clubsportive is een high-end fitnessclub gelegen aan de Zuidas van Amsterdam. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren, in nachtclubs, op andere unieke locaties, haar eigen club in Amsterdam Oost, Rotterdam en online met BTY at home. Renessence is een high-tech wellbeing studio in Amsterdam waar je in een bijzondere omgeving gebruik kunt maken van verschillende treatments, zoals oxygen- en cryotherapie, ijsbaden en classes. Bij Renessence combineren ze de nieuwste wetenschap met eeuwenoude technieken met als doel haar gasten fysiek én mentaal gezonder te maken. De Urban Gym Group werd opgericht door Marjolijn Meijer en Jordy Kool.
 
TrainMoreFitness amsterdamJordy KoolMarjolijn MeijerNeil Randall
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf