2 weken geleden

Pro Sport Apeldoorn gesloten na vondst tientallen kilo’s softdrugs en 700 voorgedraaide joints

Jeroen Gerats
Mediadeskundige & Manager bij bodyLIFE
2 weken geleden
Politie vindt tientallen kilo’s softdrugs en 700 voorgedraaide joints in Apeldoornse sportschool
Bij de inval van maandagavond in het Apeldoornse Pro Sport Centrum heeft de politie tientallen kilo’s softdrugs en 700 voorgedraaide joints gevonden. In de inmiddels gesloten sportschool aan de Mezenweg werd één aanhouding verricht. Bron: Gld.nl

Een rrestatieteam viel de sportschool in Apeldoorn binnen na melding ‘dreigende noodsituatie.' Hierbij is een persoon aangehouden. ,,Omdat er sprake was van een dreigende noodsituatie hebben we hier direct op geacteerd”, aldus politiewoordvoerder Simone van Dijk. Het arrestatieteam constateerde nadat het binnen was dat er geen sprake was van een levensbedreigende situatie. Burgemeester Ton Heerts heeft op grond van de omstandigheden besloten het pand per direct te sluiten.

Pro Sport Centrum was een nieuw Sport Centrum met verschillende sportdisciplines, die onder begeleiding staan van deskundige trainers. Pro Sport Centrum traint lichaam en geest door van de bekende paden af te wijken. In plaats van de leden alles voor te kauwen en dus de geest lui te maken, probeert Pro Sport Centrum juist om de leden te begeleiden in de zoektocht naar zichzelf. Gezamenlijk werken om een goede lichamelijke en geestelijke conditie te krijgen. Vermoedlijk is het nieuwe verdienmodel ontstaan uit noodzaak na verliezen door de Corona-lockdown perioden, al blijft dat gissen.
sportcentrumapeldoorndrugsvondst
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf