1 jaar geleden

High Studio's sluiten per 1 april

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Zo staat te lezen sinds 27 februari j.l. op de website van High Studios.

Bericht: "Per 1 april 2023 zijn alle locaties van HIGH STUDIOS voor onbepaalde tijd gesloten. Vrijdag 31 maart 2023 is de laatste dag om deel te nemen aan lessen van HIGH STUDIOS. Dit nieuws is misschien onverwacht en teleurstellend om te horen, maar we willen u verzekeren dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen.

Update; Beste High Family,
Het afgelopen jaar hebben we er alles aan gedaan om van HIGH STUDIOS een duurzaam fitnessmerk te maken. Onze focus is om de best mogelijke ervaring te bieden voor al onze labels. Helaas zijn onze pogingen om van HIGH STUDIOS een duurzaam label te maken niet gelukt. Hoewel het een speciaal plekje in ons hart heeft, zullen we vanwege verschillende factoren stoppen met het concept.

Per 1 april 2023 zijn alle locaties van HIGH STUDIOS voor onbepaalde tijd gesloten. Vrijdag 31 maart 2023 is de laatste dag om deel te nemen aan lessen van HIGH STUDIOS. Dit nieuws is misschien onverwacht en teleurstellend om te horen, maar we willen u verzekeren dat deze beslissing niet lichtvaardig is genomen.

We willen je bedanken dat je zo'n trouw lid bent van HIGH STUDIOS. We zijn enorm trots op elk lid, trainer en gastheer. De afgelopen jaren bij HIGH STUDIOS brachten energie, vreugde en geluk in ons dagelijks leven. Het is veilig om te zeggen dat we samen meer dan 1 MILJOEN calorieën hebben verbrand, en we hadden het niet gekund zonder jou!"


Oud directeur en oprichtster van High (vh. High45) laat enkel een gebroken hartje op haar Instagram account zien met de hashtag #highstudios. Urban Gym Group laat weten dat de box-in-box High studios in de TrainMore locaties worden omgebouwd tot een ander concept en bij sommige locaties wordt de ruimte toegevoegd als extra gymspace voor de TrainMore leden. 
Credits die leden hebben kunnen na 31 maart niet gebruikt worden bij TrainMore of andere concepten van UGG. Bij de laatste factuur die men krijgt zal alles naar rato worden verrekend. In maart krijgen alle leden, ook de bedrijfsfitness-leden een aanbod voor een abonnement bij de andere concepten.
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf