1 jaar geleden

Spirit Commercial Fitness combineert convenience and performance

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden

Nieuwe Selectorized Duals combineren op ideale wijze gemak en prestaties, 2 machines in 1 apparaat

TAIPEI, 5 JANUARI 2023, Spirit Commercial Fitness heeft een nieuwe serie Selectorized Duals uitgebracht die twee oefeningen combineert in één apparaat, waardoor de gebruikers twee keer zoveel werk kunnen doen in de helft van de ruimte. Deze nieuwe serie is ideaal voor verticale marktfaciliteiten of elke plaats waar de ruimte beperkt is. Een volledige lichaamstraining kan worden bereikt met de helft van het normale aantal apparaten in grote sportscholen.

Voor eigenaars of managers van fitnesscentra die meer apparatuur willen toevoegen, maar daar niet de ruimte voor hebben, biedt de nieuwe Selectorized Duals SP-46-serie van Spirit Commercial Fitness de perfecte oplossing.

"Onze Selectorized Duals zijn een direct resultaat van het luisteren naar onze klanten", zegt Jeff Mo, Director of Global Marketing bij Spirit Commercial Fitness. “We kregen feedback, vooral in markten waar onroerend goed duur is, is er behoefte aan fitnessapparatuur die in een meer compacte ruimte past. We brachten die behoefte naar ons ontwerpteam en ze waren in staat om een reeks ontwerpen te bedenken die twee oefeningen in één machine omvat. Wanneer je het werk van ons ontwerpteam combineert met ons fabricageproces van wereldklasse, krijg je Selectorized Duals – een nieuwe serie waar we erg trots op zijn.”

De machines bieden niet alleen waarde aan het fitnesscentrum. Ze komen ook het clublid ten goede door oefeningen te combineren die complementair zijn aan de spiergroepen van het menselijk lichaam. Dit kunnen soortgelijke duw- of trekoefeningen zijn, maar onder verschillende hoeken, of zelfs tegengestelde spiergroepen.

"De magie van Selectorized Duals is dat ze leden daadwerkelijk kunnen helpen om de kwaliteit van de training die ze krijgen te verbeteren door de diversiteit van de bewegingen die ze uitvoeren te vergroten," zei Jeff. "Elke machine is ontworpen voor twee verschillende oefeningen die elkaar aanvullen, wat betekent dat ze gezondere trainingssessies bevorderen."

Selectorized Duals bieden ook een extra gemaksfactor, doordat leden minder tijd hoeven te besteden aan het zoeken naar en wachten op de volgende machine die ze nodig hebben voor hun trainingsprogramma. Naast het gemak zijn er nog andere gemakken die te vinden zijn op alle top-of-the-line commerciële fitnessapparatuur van Spirit. Deze serie bestaat uit 5 nieuwe producten die elk zijn ontworpen met geïntegreerde rep-tellers, ingebouwde opslag, premium vulling, gekleurde instelknoppen, en zware constructie.

"Over het algemeen zijn we zeer tevreden met wat we hebben bereikt in Selectorized Duals", zei Jeff. “Spirit Commercial streeft naar uitmuntendheid voor iedereen die we bedienen. We houden ervan om onze klanten en hun leden tevreden te stellen.”

Ga voor meer informatie over onze krachtproducten naar www.spiritcommercialfitness.com/selectorized

Spirit Commercial Fitness is een submerk van Dyaco International Inc. en produceert hoogwaardige commerciële cardio- en krachtapparatuur, ondersteund door een van de beste garanties in de branche. Elk nieuw uitrustingsontwerp voldoet aan dezelfde veeleisende normen die het merk hebben gevormd. Spirit Commercial plaatst klantervaring en productinnovatie in het centrum van zijn merk en helpt leden hun fitnessdoelen te bereiken door middel van ongekende productdetails en functies die speciaal op maat zijn gemaakt voor elk bedrijf.

Meer info:
Dyaco International Inc.
Dyaco International Inc., gevestigd in Taiwan, is een van 's werelds toonaangevende ontwerpers, marketeers, fabrikanten en merkendistributeurs in zowel thuis- als commerciële fitnessapparatuurindustrieën, waaronder loopbanden, elliptische trainers, fitnessfietsen en medische revalidatie. Dyaco distribueert zijn apparatuur onder meerdere merken, waaronder SPIRIT, SOLE, XTERRA en FUEL Fitness om de hele fitnessmarkt te bestrijken via zijn wereldwijd gediversifieerde strategieën.
Spirit Commercial Fitnessconvenience and performanceDyaco International Inc.SPIRITSOLEXTERRAFUEL Fitness high quality commercial cardio equipmenthigh quality commercial strength equipmentSelectorized Duals two exercises into one machine2 machines in 1 apparaat
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

Spirit Commercial Fitness

Een ander artikel van dit bedrijf
  • Op bezoek bij Robert Lake en Spirit Fitness