1 jaar geleden

ProFitness is de nieuw naam voor Makoto en Approach Fitness

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
OLDENZAAL - ProFitness. Zo gaat de ‘nieuwe’ sportschool in Oldenzaal heten, als Makoto Gym en Approach Fitness per 1 januari 2023 fuseren. De eerste twee maanden van het nieuwe jaar blijven leden hun huidige abonnementskosten betalen. Daarna volgt een wijziging.

Dit nieuws en andere updates kregen leden van Approach Fitness onlangs te horen, nadat de sportschool een maand geleden bekendmaakte de deuren te sluiten in sportcentrum Vondersweijde. Het nieuws dat Approach Fitness zijn deuren zou sluiten in het sportcentrum Vondersweijde kwam onlangs naar buiten, nadat de sportschool een maand eerder had aangekondigd deze stap te zullen zetten. In januari verhuist het bedrijf naar Makoto Gym aan de Bentheimergraven, waar de twee sportscholen samen verder gaan onder de naam ProFitness.

Leden van ProFitness kunnen straks ook terecht aan de Voltaweg in Denekamp, waar sportschool Joy-Me is overgenomen. De fusie tussen Approach Fitness en Makoto Gym biedt volgens Ad Luttikhuis, directeur van Approach Fitness, de mogelijkheid om "nieuwe deuren te openen". Approach Fitness-leden blijven in de eerste twee maanden van het nieuwe jaar hun huidige abonnementskosten betalen, tenzij ze een speciaal zwemabonnement hebben.

Vanaf 1 maart 2023 gelden nieuwe abonnementsgelden, die door ProFitness in de eerste helft van januari zullen worden bekendgemaakt. Ad Luttikhuis heeft aangegeven dat er geen sprake is van een flinke verhoging van het abonnementsgeld, maar dat leden wel wat meer zullen moeten betalen. Approach Fitness blijft tot het einde van december haar activiteiten voortzetten in het sportcentrum Vondersweijde, terwijl Sport Oldenzaal BV en de gemeente op zoek gaan naar een nieuwe bestemming voor het sportcentrum. 
fitnessoldenzaalmakoto gymApproach Fitness
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf