1 jaar geleden

Fit For Free is niet meer, de clubs gaan verder als SportCity

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
SportCity heeft nu 113 clubs in Nederland. Alle Fit For Free’s zijn vanaf vandaag SportCity. Delen ze mee op de website.

Vanaf 12 oktober gaan alle Fit For Free clubs verder onder de naam SportCity. De directie is blij en trots dat Fit For Free nu bij de SportCity familie behoort. SportCity bestaat al sinds 1995, Fit For Free bestond sinds 2005. Volgens insiders zijn eerdere gesprekken* met Basic-Fit in het verleden over een fusering of overname op niets uitgelopen. (*niet met de huidige directie)

De clubs in Nederland zijn fijne plekken, waar je op een ongedwongen manier met je gezondheid bezig kunt zijn. SportCity gelooft dat ieder mens blijer wordt van een beetje meer bewegen. En dat persoonlijke aandacht in een club voor en door mensen je helpt om jouw manier van sporten te ontdekken. Waar SportCity voor staat, daar willen we graag bijhoren. 
 
Er verandert er nu niets voor de leden, het wordt alleen maar beter. Het team in de club blijft hetzelfde en staat met enthousiasme voor je klaar. Het komende jaar gaan we de teams verder uitbreiden met (sport)specialisten en worden de clubs stuk voor stuk gezelliger gemaakt. Clubs waar je niet alleen komt om te sporten maar ook fijn kunt afspreken of  werken. 
SC-Boxing-girl-extended-warm
•    Je huidige abonnement en alle voorwaarden blijven hetzelfde
•    Je behoudt je persoonlijke lidnummer
•    Je kunt bij 88 clubs (blijven) trainen
•    De afschrijving van je lidmaatschapsbijdrage vindt plaats vanaf hetzelfde rekeningnummer, alleen de naam in de omschrijving verandert naar SportCity 
•    Je hebt vanaf nu de SportCity app nodig, daar hoef je bijna niets voor te doen.
•    Al je instellingen en eventuele boekingen staan automatisch voor je klaar in de nieuwe app!

Om de leden extra welkom te laten voelen bij SportCity krijgen ze zelfs een cadeau. Vanaf nu kun je elke maand 5 keer iemand gratis meenemen naar de club. Ga in de app naar het icoontje ‘vrienden uitnodigen’ is het zo geregeld.  
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf