10 maanden geleden

Anytime Fitness kondigt Matrix Fitness aan als officiële wereldwijde leverancier na proef in de BLX

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
10 maanden geleden
Johnson Health Tech Co. is verheugd aan te kondigen dat zijn premium commerciële merk Matrix Fitness officieel is aangesteld als wereldwijde leverancier van de Anytime Fitness-clubketen. Anytime Fitness is de snelst groeiende sportschoolfranchise ter wereld, met gemiddeld 300 nieuwe sportscholen per jaar en bedient 4,2 miljoen leden in meer dan 4.900 sportscholen en is de enige franchise van welke aard dan ook met locaties op alle zeven continenten.

Matrix loopt al meer dan 20 jaar voorop op het gebied van innovatie en ontwerp van fitnessapparatuur en levert producten, oplossingen en klantenservice van de hoogste kwaliteit. Met 6 fabrieken en 39 volledige dochterondernemingen kan Matrix de totale eigendomskosten verlagen en een eersteklas eerste fixpercentage garanderen. Met een schat aan ervaring en ongeëvenaarde klantenservice kunnen ze een eersteklas service bieden op het gebied van apparatuurindelingen, bestelling, levering en installatie, service en garantie, en alles daartussenin!

Deze samenwerking komt na een succesvolle proef in augustus 2020, toen Matrix Fitness werd aangesteld als officiële Approved Vendor voor Anytime Fitness clubs in de Benelux. Na het succes werd het gebied in 2021 uitgebreid naar Mexico.In maart 2022 kreeg Matrix Fitness een wereldwijde leveringsovereenkomst voor alle Anytime Fitness-gebieden over de hele wereld, inclusief de thuismarkten van de VS en Canada. Tot op heden heeft Matrix Fitness al 26 installaties in Mexico en de Benelux voltooid en werkt het nu aan projecten in de VS, Canada, Marokko, Zuid-Afrika, Spanje, Indonesië, Vietnam en het starten van enkele opwindende nieuwe installaties in Australië en Nieuw-Zeeland.

Matrix Fitness heeft toegewijde teams van professionals om voor het Anytime Fitness account te zorgen, onder leiding van Alex Perrior als Key Account Manager. Het VK is de 4e grootste markt voor Anytime Fitness en een belangrijk aandachtspunt voor Matrix Fitness als nieuwe leverancier zal zijn om een toonaangevend serviceniveau te bieden aan franchisenemers en leden.

Deze samenwerking biedt kansen voor zowel nieuwe als bestaande franchisenemers, ongeacht of ze nieuwe apparatuur willen aanschaffen of aanvullende opties willen toevoegen aan een bestaand aanbod. Omdat Matrix Fitness zijn eigen producten produceert, via zijn eigen verticale productiekanaal, zijn de resultaten op doorlooptijden veel sneller en zal apparatuur altijd op voorraad zijn.

Bron
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf