13 october 2021

Dutch Fitness Awards voegt voor jubileumeditie nieuwe categorie vakjury award toe

13 october 2021
Fitnessclubs en Personal Trainers die deelnemen aan de Dutch Fitness Awards 2021 komen dit jaar in aanmerking voor 3 vakjury prijzen. Er is net als voorgaande jaren een Vakjury Award voor de categorie Fitnessclubs, een Vakjury Award voor de categorie Personal Trainers en speciaal voor deze jubileumeditie wordt er een nieuwe Vakjury Award toegevoegd: De Maatschappelijk Fitness Initiatief Award is een prijs voor de ondernemer of personal trainer met het meest inspirerende maatschappelijk programma en wordt op initiatief van NL Actief toegevoegd aan de Dutch Fitness Awards.

Waarom deze extra award?
Omdat steeds meer ondernemers en personal trainers kansen zien en initiatieven ontplooien op het snijvlak van fitness en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Daarbij moet je denken aan het ontwikkelen van een aanbod voor speciale doelgroepen, het tegengaan van eenzaamheid, participatie in lokale Sportakkoorden en Preventieakkoorden, samenwerkingsverbanden met partners in andere domeinen als zorg en onderwijs, enz. Met als doel om ook mensen in beweging te krijgen en gezonder te laten leven, voor wie sporten en bewegen niet zo vanzelfsprekend of toegankelijk is. Daarmee kun je je onderscheiden van jouw collega’s.

De inzendingen voor de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award worden ook gebruikt om andere ondernemers en personal trainers te inspireren.

Nu gratis aanmelden voor de Vakjury Awards 
Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de vakjury awards.  Award uitreiking

De vakjury awards maken onderdeel uit van de Dutch Fitness Awards en worden op donderdag 25 november uitgereikt tijdens Fitfair.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer NL Actief, Fitfair, Personal-Trainer.nl, UnitedConsumers, Een Veilig Gevoel, Vote Company en bodyLIFE. 


 
Dutch Fitness AwardsNLActiefFitfairvakjury
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Laatste artikelen van dit bedrijf