7 october 2021

Les Mills+ vervangt Les Mills On Demand en moet kloof overbruggen tussen digitale en live workouts

7 october 2021
Les Mills heeft LES MILLS+ gelanceerd, een omnichannel fitnessplatform dat de kloof tussen digitale en live workouts overbrugt om de ultieme fitnesservaring te bieden. LES MILLS+ is ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van zowel handige digitale workouts als spannende live-ervaringen, te volgen via ruim 21.000 sportscholen wereldwijd.

Na maanden van isolatie stromen fitnessfans terug naar sportscholen voor de extra motivatie en sociale connectie van live fitnesservaringen, maar de door COVID veroorzaakte hausse in digitale fitness lijkt zich voort te zetten, waarbij uit nieuw onderzoek* blijkt dat de meerderheid van de sporters nu de voorkeur geeft aan een verdeling van 60:40 tussen gym- en thuistrainingen.

LES MILLS+ vervangt het vorige digitale platform LES MILLS On Demand (LMOD), dat een snelle groei doormaakte tijdens de lockdown, met alleen al in 2020 een stijging van 900% in downloads.

Les Mills erkent de behoefte aan een verbeterde app en komt met een reeks verbeteringen. Naast meer dan 1000 toonaangevende workouts, waaronder BODYPUMP™, BODYCOMBAT™ en BODYBALANCE™, biedt LES MILLS+ nu ook:
  • Een functie voor het vinden van lessen die gebruikers verbindt met live workouts in hun omgeving
  • Gepersonaliseerde trainingsdashboards en trackingtechnologie
  • Op maat gemaakte trainingservaringen, inclusief startersgidsen, challenges en trainingsschema's
  • Content over voeding, stretching, herstel, mindfulness en ademhalingDe tijd van Omnichannel
"We gaan het tijdperk van omnichannel-fitness in, en uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de consumenten wereldwijd een 60/40-verdeling wil tussen in-studio en digitale trainingen", zegt Clive Ormerod, CEO van Les Mills. "Met consumenten die graag live en digitale ervaringen willen combineren om een beter algemeen welzijn na te streven, hebben we LES MILLS+ gecreëerd om gymworkouts van wereldklasse in de palm van je hand te brengen en je te helpen dit te vergroten met ongelooflijke live-ervaringen."

“LES MILLS+ plaatst je in midden van de beste groepsworkouts ter wereld – van overal. Onze fitness-masterclasses worden aangedreven door wetenschap om de resultaten te maximaliseren, gemaakt op ongelooflijke muziek en gepresenteerd door enkele van 's werelds meest toonaangevende instructeurs, om je te motiveren en je lichaam, geest en leven te transformeren."

Over de nieuwe lancering legt Clive Ormerod verder uit: “We geven groepsfitnesslessen aan meer dan zes miljoen mensen per week wereldwijd. Wat begon als een kleine, door een familie gerunde lokale sportschool in Auckland, Nieuw-Zeeland, is uitgegroeid tot een (nog steeds door een familie gerund) wereldwijd bedrijf in 110 landen, dat werkt met een netwerk 21.000 sportschoolpartners en 140.000 gecertificeerde instructeurs in 110 landen. Onze missie is om een fittere planeet te creëren en we hopen dat de lancering van LES MILLS+ barrières kan doorbreken, zodat meer mensen hun fitnessreis kunnen beginnen en de vruchten kunnen plukken van een actieve levensstijl."

Toegankelijk en betaalbaar
LES MILLS+ wordt gepresenteerd door de beste instructeurs en wordt ondersteund door deskundige trainingsgidsen. Er zijn 13 verschillende programma's om uit te kiezen voor alle fitnessniveaus, van hoge intensiteit tot lage intensiteit, apparatuur of geen apparatuur - er is voor elk wat wils op LES MILLS+. De lessen variëren van sessies van 15 minuten tot sessies van een heel uur.

LES MILLS+ is beschikbaar als mobiele app voor telefoons en tablets en kan worden gestreamd vanuit elke internetbrowser en via populaire tv-platforms, waaronder Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Apple TV, Roku en Xbox.

Bestaande LES MILLS On Demand-gebruikers hebben toegang tot zowel LMOD als LES MILLS+, app- en websiteplatforms, met hun bestaande inloggegevens.
les millson demandapplive workouts
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Les Mills

Laatste artikelen van dit bedrijf