13 september 2021

Dutch Fitness Awards 2021 gaan weer van start

13 september 2021
Fitnessclubs en Personal Trainers maken dit jaar weer kans op een prestigieuze titel in hun gemeente bij Dutch Fitness Awards. Vanaf nu kun je je gratis aanmelden. Dan maak je ook nog kans op een reis naar Ibiza. 

Juist in deze bijzondere tijden zijn de Dutch Fitness Awards belangrijk

Gezondheid en fitheid is belangrijker dan ooit en de Dutch Fitness Awards  bieden een gratis podium aan fitnessclubs en personal trainers om zich te tonen aan hun verzorgingsgebied. Juist nu is het belangrijk dat je laat zien het verschil te maken voor je leden, want fitnessclubs en personal trainers zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat je er weer fit uitziet en voelt, maar leveren ook een bijdrage aan een gezonde levensstijl. In de sportschool of tijdens het trainen kunnen mensen hun energie kwijt en na een zware dag hun hoofd leegmaken. En fitness is natuurlijk ook enorm belangrijk in het kader van preventie. Kortom; jullie zijn onmisbaar, hebben veerkracht getoond in tijden van corona en verdienen dit podium. Meld daarom nu gratis aan.

2 tickets naar Ibiza verloot onder stemmers, 2 onder fitnessclubs en PT'ers
Onder de fitnessclubs en personal trainers die bij deze verkiezing 30 stemmen of meer halen worden 2 vliegtickets naar Ibiza verloot. Ook voor de stemmers zijn er mooie prijzen. Ook zij maken kans op 2 extra vliegtickets voor Ibiza.Gemeente, provincie en landelijke winnaars
Vanaf 4 oktober tot en met 14 november 2021 kan iedereen via www.dutchfitnessawards.nl stemmen op zijn of haar favoriete fitnessclub of personal trainer. Fitnessclubs en personal trainers maken kans op een Award in hun gemeente en per provincie. Er zijn altijd minimaal 30 stemmen nodig om een Award te kunnen winnen. Een vakjury bepaalt de landelijke winnaars. Er zijn 3 vakjuryprijzen; 1 voor fitnessclubs, 1 voor personal trainers en 1 Maatschappelijke Vakjury Award.
Meer info over de vakjury en de vakjuryprijzen. 

Award uitreiking
De Vakjury Awards worden, in samenwerking met NL Actief, uitgereikt op donderdagmiddag 25 november tijdens Fitfair in Utrecht. Hoe de winnaars van een titel in hun gemeente en provincie bekend worden gemaakt is binnenkort terug te vinden via www.dutchfitnessawards.nl

Organisatie & Partners
De Dutch Fitness Awards 2021 worden georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met BodyLIFE, Personal-Trainer.nl, Een Veilig Gevoel, UnitedConsumers, NL Actief en Fitfair. 

Meld je nu hier als fitnessclub of personal trainer aan voor de editie van 2021!
Dutch Fitness AwardsaanmeldenIbizaFitnessclub Personal TrainervakjuryFitfairNLActief
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Dutch Fitness Awards I Vote Company

Laatste artikelen van dit bedrijf