3 jaar geleden

Sportoase kiest Technogym als partner voor de wellnessbeleving van haar klanten

3 jaar geleden
Sportoase, een van de grootste gezondheids- en fitnessketens in België, verlengt het exclusieve partnerschap met Technogym met nog eens 5 jaar. Deze samenwerking bevestigt de gemeenschappelijke missie om een gezonde levensstijl te promoten en mensen aan te moedigen om regelmatig te bewegen. In het kader van de samenwerking zal Technogym de 2 nieuwe Sportoase-locaties, die in 2021 geopend zullen worden, volledig uitrusten. 

Technogym zal de nieuwe locaties voorzien van de meest innovatieve producten en beste digitale oplossingen zoals de Artis-lijn, Technogym's exclusieve lijn van connected cardio- en krachttrainingsapparatuur en BIOCIRCUIT, een circuittrainingoplossing en methode die gepersonaliseerde workouts biedt om gebruikers te helpen hun doelen in korte tijd te bereiken. Het begeleide programma levert een boeiende ervaring zonder aanpassingen of wachttijd, aangezien oefeningen, gewicht, werk/rustverhouding en tempo gedefinieerd en geïntegreerd zijn in de gepersonaliseerde programma's.

Voor klanten die willen "trainen als atleten", heeft Sportoase gekozen voor de producten uit de Skill Line, zoals SKILLBIKE en SKILLRUN. Ontwikkeld uit de jarenlange ervaring van Technogym als officiële leverancier van de Olympische Spelen en 's werelds beste atleten.

Wellness lifestyle verspreiden
"Bij Technogym zijn we erg trots op ons langdurige partnerschap met een toonaangevende partij als Sportoase, die met ons het streven naar uitmuntendheid en voortdurende innovatie deelt. Net als het lange termijn sociale doel om de wellness lifestyle te verspreiden en zo een betere samenleving te creëren op basis van de gezondheid van mensen", aldus Nerio Alessandri, CEO van Technogym.

"Om onze ambitie waar te maken binnen de gerechtvaardigde verwachtingen van de Sportoase leden, vertrouwen wij op de beste partners die er zijn. Het spreekt voor zich dat Technogym de beste keuze is, aldus Dhr. Michael Schouwaerts, CEO van Sportoase. Niet alleen op het gebied van kwaliteit, support en innovatie maar ook in de warme relatie en zoektocht naar gezamenlijke verbetering is Technogym een partner in de breedste zin van het woord. Op deze manier is en blijft Technogym onderdeel van het Sportoase team".




 
TechnogymSportoaseArtisbiocircuitSkill Line
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf