3 february 2021

Omdenken tijdens de lockdown: word covid-19 sneltest locatie

3 february 2021
Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt het bedrijf Speed Covid Test zich bezig met de grote vraag naar (snel)testen en reiscertificaten van werkgevers, werknemers en particulieren. Daarvoor heeft Speed Covid Test landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen. Hiermee wil het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Vanwege de grote vraag naar sneltesten is het bedrijf op zoek naar nieuwe testlocaties en richten zich hierbij ook op fitnesscentra die vanwege de lock-down hun deuren momenteel gedwongen gesloten moeten houden.

Wordt ook sneltest locatie
Nu is het ideale moment om in te stappen en lokaal bekendheid te krijgen als testlocatie, zodat je er nog lange periode mee door kunt gaan. Na aanmelding kun je binnen een week al starten met de training.
  • Erkende tests onder supervisie van een BIG erkend arts
  • Sneltesten, PCR testen en Antistoffen testen
  • Klanten boeken en betalen vooraf online
  • Inclusief (medisch) reiscertificaat
  • Sneltest met uitslag binnen 15 minuten
Aantrekkelijk verdienmodel
Speedcovidtest.nl heeft een zeer goed georganiseerd model klaarstaan. Als jouw locatie geschikt is, betaal je eenmalig €2250,= ex. btw. voor je startpakket inclusief deskundige opleiding voor je team, basismateriaal voor de inrichting en 125 tests. Je verdiensten per uitgevoerde test zijn tussen €20,43 en €35,23 ex. btw. per test. 

De eerste locaties zijn succesvol
Van cliënten wordt veel terug gehoord dat de uitvoering van de test op deze locaties als prettig wordt ervaren. De training van de medewerkers is dan ook zorgvuldig.

Van locaties horen we terug dat het proces simpel en overzichtelijk is, waardoor het prettig werkt. Een test kan al in twee minuten zijn afgerond. 

Aanmelden als covid-19 testlocatie
Neem voor meer informatie contact op via 085-3036853 of mail naar aanvraag@speedcovidtest.nl
lockdownsneltesttestlocatieCoronaviruscorona maatregelen
Gerelateerde artikelen