3 february 2021

Inner Stance biedt kosteloos online ondersteuning voor fitnessondernemers en PT-ers in onzekere tijden

3 february 2021
Het Performance Project van Inner Stance is een online programma dat kosteloos wordt aangeboden aan alle fitness ondernemers, personal trainers en health professionals van Nederland en Vlaanderen. Middels live-uitzendingen worden deelnemers persoonlijk begeleid om sterker uit deze turbulente tijden te komen.

Niemand had de gevolgen van de coronacrisis kunnen voorspellen. Toen de pandemie vorig jaar uitbrak, hadden ondernemers onmogelijk kunnen weten dat hun deuren nu nog altijd gesloten moesten blijven. Voor de meeste fitness ondernemers, personal trainers en health professionals is het uitoefenen van hun beroep zelfs illegaal geworden. En dat terwijl nieuw uitgevonden woorden als ‘coronakilo’s’ en ‘coronastress’ aangeven hoe belangrijk hun vakgebied juist nu is. 

Beweging, sport en gezondheid zijn geen luxe. Het zijn essentiële basisbehoeftes. Daarom neemt Inner Stance een standpunt in voor de health-branche. Wij staan achter diegenen die de samenleving helpen stressvrij, gezond en sterk te blijven. Health-professionals zijn nu harder nodig dan ooit tevoren.Wat is Performance Project?
Performance Project is in het leven geroepen omzelfstandige professionals in de fitness- & healthbranche te ondersteunen in onzekere tijden. Tijdens live-uitzendingen, die iedere donderdag van 15.00 tot 16.00 uur uitgezonden worden, krijgen deelnemers begeleiding van een team ervaren Straight-Line coaches. 

Deze coaches zijn er niet alleen om te helpen de crisis te overleven, maar om er samen sterker uit te komen. Ze bieden inzichten, concrete tips en tools voor de professionals in de branche die dóór willen – ondanks de omstandigheden. Tijdens de live-uitzendingen leren ze hoe te focussen op mogelijkheden en kansen te creëren. 

Wat krijgen fitness  professionals tijdens de live-uitzendingen?
  • Live coaching
  • Direct toepasbare tools om te kunnen dealen met dat wat nu voor ze ligt
  • De mogelijkheid om vragen te stellen en direct hulp te krijgen bij persoonlijke uitdagingen
  • De kans om voorbereid te zijn op de toekomst en een voorsprong te hebben op de concurrentie

Wat is Inner Stance?
Inner Stance is een leeromgeving voor ondernemers en performance coaches die eerlijk naar zichzelf durven te kijken. Het is voor coaches en trainers die weten dat het succes van hun klanten afhankelijk is van henzelf. Ze willen niet alleen resultaat zien bij hun klanten, maar ook bij zichzelf en in hun eigen business. Inner Stance helpt ondernemers en performance coaches om het beste uit zichzelf te halen – en daarmee ook uit anderen.

Hoe kan ik me inschrijven voor Performance Project?
Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Aan deelname aan het Performance Project zijn geen kosten verbonden.
 
Inner Stancebusiness coachingonline coachingcorona maatregelenlockdown

 
Gerelateerde artikelen