21 december 2020

Therabody gaat samenwerkingen aan met Real Madrid en Liverpool

21 december 2020
Theragun werd opgericht in 2008 en officieel gelanceerd in 2016 door chiropractor Dr. Jason Wersland, na een levensveranderende blessure te hebben opgelopen. Voortbouwend op meer dan een decennium van onderzoek en ontwikkeling, maken de Theragun® percussie therapieapparaten gebruik van eigen state-of-the-art technologie om effectief de spierspanning te verminderen, het herstel te versnellen en de prestaties te verbeteren.

In 2020 heeft Theragun® zijn merknaam veranderd in Therabody, waarbij het zijn missie voortzet om natuurlijke wellnessoplossingen te bieden door middel van innovatie in de percussie therapieruimte. Therabody is in korte tijd uitgegroeid tot het meest vertrouwde percussie therapie merk onder professionele sportteams, professionele atleten, beroemdheden, wereldberoemde trainers, fysiotherapeuten en mensen in meer dan 60 landen. Recent werden hier de samenwerkingen met sterspeler Trent Aleander-Arnold van Liverpool en Real Madrid aan toegevoegd. 

In het komende januari nummer van bodyLIFE lees je een uitgebreid interview met Dennis Henzen, Business Development director Benelux bij Therabody. 

 
TherabodyTheragunpercussie therapie
Meest recente artikelen