16 november 2020

CDM Gym biedt met zwevende vloer nieuwe oplossing voor geluidsisolatie in sportscholen

16 november 2020
Delta-L - erkend specialist op het gebied van geluidsisolatie en trillingsisolatie - heeft een nieuwe oplossing voor de fitnessbranche: CDM-GYM, een eenvoudig te installeren, lichtgewicht zwevende vloer, speciaal ontwikkeld voor een hoge geluidsisolatie in gymzalen, sporthallen en fitnessclubs. 

De zwevende vloer voorkomt het doordreunen van vallende gewichten, overlast van harde muziek met zware bassen en contactgeluiden van fitnessapparaten. De zwevende vloer is al met succes toegepast in o.a. Frankrijk, België en Nederland. Basic-Fit koos voor een aantal van haar Nederlandse clubs voor CDM-GYM en de vloer zag ook het licht in de filialen van Saints & Stars.

Op dit moment werkt Delta-L aan de geluidsisolatie van de nieuw te openen vestiging van SportCity in een monumentaal pand aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Door de bouwkundige situatie is het daar niet mogelijk een zwevende betonvloer toe te passen. De lichtgewicht CDM-GYM vloer maakt het mogelijk om toch goed te isoleren.

CDM-GYM is ontwikkeld door de wereldwijd bekende Belgische partner CDM, een grote speler op het gebied van bouwakoestiek. Delta-L vertegenwoordigt CDM op de Nederlandse markt en verzorgt het complete traject van ontwerp, levering en installatie van het CDM-GYM vloersysteem voor haar Nederlandse klanten.

Kijk voor meer informatie op www.delta-l.nl

CDM GymDelta-LSportvloerzwevende vloergeluidsisolatie