29 october 2020

De Technogym Bench: het all-in-one workout station voor thuis

29 october 2020
Kan jij je fitnesstraining verder zetten in lockdowntijden? Met de Technogym Bench, het nieuwste all-in-one workout station voor thuis, wel. In deze compacte, smaakvolle en enorm veelzijdige bank zitten alle tools én trainingen die je nodig hebt voor een complete workout.

JE TOOLS
Is het arm day? Leg day? Wil je je core verstevigen? Of liever wat yoga om je hoofd vrij te maken? De Technogym Bench bevat alle tools die je een afwisselende training garanderen.

De drie elastieken banden zorgen voor extra weerstand tijdens je oefeningen. Matthias Geerts, die op de bank trainde in The Brick Circus, de nieuwste locatie van fitnessconcern The Brick, is het meest fan van de drie elastieken banden die zorgen voor extra weerstand tijdens je oefeningen. “Afhankelijk van de manier waarop je ze gebruikt, kan je ze zo zwaar maken als je zelf wil.”

In de bench zitten ook 5 hexagon dumbbels, van 2,5 tot 10 kilo, voor krachttraining. Verder heb je nog weighted knuckles; drie handvatten met verschillend gewicht, voor wanneer je op je core focust. In de bank zit ook een opbergruimte voor extra trainingstools en de bank bevat ook een fitnessmatje. De geïntegreerde wieltjes van de Technogym Bench zorgen ervoor dat je de bank makkelijk zelf kan verplaatsen.

JE TRAININGEN
Zit je in COVID-tijden hele dagen aan je scherm gekluisterd en wil je je houding verbeteren? Wil je afvallen? Conditie opbouwen? Wil je fitter en leniger worden? Of net je spiertonus opbouwen? Via een QR-code op de bank heb je toegang tot een beeldbank met een ruime keuze aan workouts, zodat je ook in je eigen thuisomgeving enorm gevarieerd én veilig kan trainen.

Meer info: www.technogym.com

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf