14 september 2020

FitTech-start-up GYM X gelanceerd in Nederland en België

14 september 2020
Vijf maanden geleden lanceerde GYM X zijn white label-concept op de Duitse fitnessmarkt. Nu is de jonge FitTech-start-up rond de oprichters Nico Gumlich en Dennis Weber online in vier andere landen met als doel de digitalisering van de Europese fitnessindustrie aanzienlijk te bevorderen. GYM X biedt fitnessstudio's een geïndividualiseerde studio-app die leden kunnen gebruiken om digitaal verbinding te maken met hun sportschool.

De voorverkoop van zes weken begint op 14 september met exclusieve en eenmalige aanbiedingen in Nederland, België, Oostenrijk en Italië. Zwitserland is het zesde land dat volgt in oktober, de zesde maand na de marktintroductie in Duitsland. GYM X is ook van plan uit te breiden naar de belangrijke fitnessmarkten van Frankrijk, Groot-Brittannië en Spanje en is nog op zoek naar zakenpartners die de exclusieve marketingrechten willen veiligstellen.

Ga voor meer informatie over GYM X en een gratis demo naar de website of download de app direct vanuit de App Store of Google Play Store
fitness appstart-upGYM X
Gerelateerde artikelen