14 september 2020

Anytime Fitness nieuwe shirtsponsor van Fortuna Sittard

14 september 2020
Anytime Fitness Benelux prijkt het komende voetbalseizoen '20-'21 op het wedstrijdtenue van Fortuna Sittard. Een uiterst bijzonder partnership, aangezien beide partijen geworteld zijn in het Limburgse Sittard. Tijdens de seizoen ouverture was Anytime Fitness voor het eerst te zien op het shirt van de eredivisionist.

Het afgelopen decennium ontpopte Anytime Fitness zich als een fitnessketen waarbij kwaliteit voorop staat. Zowel in haar aanbod qua fitnessapparatuur als in persoonlijke begeleiding. Fortuna Sittard en Anytime Fitness hechten bovendien veel waarde aan maatschappelijke gezondheid.  “Daarnaast biedt Anytime Fitness laagdrempelige fitness aan via een club op Eredivisie-niveau. Zo groeit Anytime Fitness (momenteel 105 clubs in Nederland en 13 in België) onder de vlag van Fortuna Sittard naar meer landelijke bekendheid. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking”. vertelt directeur Petro Hameleers

“Wij zijn verheugd een gerenommeerd bedrijf als Anytime Fitness aan ons te binden,” aldus Loek Willems, commercieel specialist bij Fortuna Sittard. “We maken als club positieve ontwikkelingen door en het is mooi om te zien dat ook partners met een hoofdkantoor in de regio hier deel van uit willen maken. Op onze beurt hopen wij hen te ondersteunen in hun verdere groei in Nederland en België.”

Na de landelijke TV- en radiocampagne van Anytime Fitness is dit een prachtkans om een nog groter publiek kennis te laten maken met Anytime Fitness. En hoe beter dan 2 sporten met elkaar te combineren. Anytime Fitness wenst Fortuna Sittard heel veel succes in het komende voetbalseizoen. 
Anytime FitnessFortuna Sittard
Gerelateerde artikelen