3 weken geleden

Fitfair zet streep door editie 2020, mogelijk wel online variant

3 weken geleden
Fitfair heeft definitef een streep gezet door de editie van 2020 en besloten deze te verzetten naar volgend jaar. De nieuwe datum van de vierde editie van Fitfair wordt 25 en 26 november 2021, wederom in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit heeft de organisatie in een verklaring op de website laten weten. "Ondanks onze poging en berichtgeving om Fitfair te organiseren in 2020, hebben de meest recente aanscherpingen van de Corona maatregelen door de overheid, en daarmee ook van de Jaarbeurs, ons moeten laten besluiten Fitfair te verzetten naar volgend jaar".

De organisatie vervolgd "Ook uit onderzoek werd ons gevoel versterkt, door de mate van onzekerheid onder zowel standhouders en potentiële bezoekers, dat een verantwoorde, maar ook Fitfair waardige vierde editie organiseren momenteel helaas niet meer mogelijk is.

Mogelijk nog wel een virtuele editie 
Momenteel oriënteert de organisatie zich op de mogelijkheid om van Fitfair een online editie te maken. Uitgangspunt daarbij is wel dat het geen verzameling van zoom lezingen moet worden, maar een op zichzelf staand online event.

Zodra hier meer informatie over bekend is, zal dit worden gepubliceerd op de website van Fitfair.

 
Fitfair
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Fitfair

Laatste artikelen van dit bedrijf