3 jaar geleden

Nieuw online reserverings-systeem Sportklok geïntroduceerd

3 jaar geleden
Sportklok is een nieuw en eenvoudig reserverings-systeem voor fitnesscentra en sport verenigingen. Sportklok is precies zo in te stellen als u dat wilt. Naast reserveren kan de sportschool met Sportklok iedere dag een lijst opslaan met wie welk tijdstip aanwezig is geweest. Nu helemaal belangrijk i.v.m. COVID-19. Sportklok houdt automatisch een lijst bij van wie wanneer heeft gereserveerd. In deze lijst zie je de naam met het e-mailadres van ieder lid op ieder tijdstip van de dag. Mocht het zo zijn dat er iemand aanwezig is geweest en later aangeeft besmet te zijn is het eenvoudig te achterhalen wie hierover geïnformeerd moet worden. 

Wil je Sportklok uitproberen voor jouw centrum?
Maak dan hier gratis een account aan en bekijk in je eigen dashboard hoe het werkt en stel je schema's samen. Wanneer je beslist gebruik te maken van Sportklok komen de schema's direct online en kun je je leden informeren. Leden maken eenmalig een account aan die je kunt accepteren. Hierna kunnen leden gaan reserveren. 

Aanbieding Sportscholen
De kosten voor het gebruik van Sportklok bedragen normaal € 250 per jaar. Omdat Sportklok het belangrijk vind dat sportscholen veilig open kunnen blijven bieden zij iedereen zonder reserveringssysteem 50 euro korting aan op een jaarabonnement.
Gebruik bij betaling de code ACTIE2020 om de 50 euro te verzilveren. 

Aanbieding Personal Trainers
Wil je als personal trainer het systeem gebruiken? Dan betaal je ook €200 met de kortingscode. Het verschil is dat je dan voor altijd gebruik kan maken van het systeem. Het jaar abonnement wordt ieder jaar kosteloos verlengt. Als personal trainer heb je geen verplichting om een reservering systeem te gebruiken maar het wordt zeker aangeraden. Ook is het mogelijk om bij aangesloten sportscholen als personal trainer tussen de schema's opgenomen te worden. Via het account van sportschool zelf kunnen ook trainers worden toegevoegd. 

Maak hier je gratis account aan. 
heropeningCoronavirusonline reserveren
Gerelateerde artikelen