1 maand geleden

ICG Online Hub – platform dat fietsliefhebbers en gepassioneerde instructeurs over de hele wereld verenigt

1 maand geleden
Life Fitness lanceert nieuwe ICG® Online Hub - een uniek platform dat instructeurs en fietsliefhebbers over de hele wereld samenbrengt. Via dit uitgebreide platform krijgen beide groepen toegang tot alle ICG®-knowhow, inspiratie en de wereldwijde community

Via ICG® ACADEMY kun je een grote verscheidenheid aan educatieve programma's, product gerelateerde workshops en certificeringen volgen en kun je je tevens laten begeleiden door ICG's beste instructeurs om nog beter te worden. De ICG® ACADEMY is altijd en overal toegankelijk.

Dankzij de wereldwijde ICG® INSTRUCTOR CLUB maak je als instructeur deel uit van iets groters: een toegewijde community indoor cycling liefhebbers. Krijg toegang tot exclusieve voordelen, gratis trainingsmogelijkheden, cursusprofielen, gratis gelicentieerde muziek en een ICG® Workout Builder-upgrade naar de pro-versie.

ICG App
Met de nieuwe ICG® APP geef je jouw workout een boost. Fit én gemotiveerd raken was nog nooit zo makkelijk dankzij de deskundig ontworpen GRATIS workouts van het ICG® Master Trainer-team. Perfect voor home workouts of trainingen in de sportschool.Voor iedereen, en elk fitnessniveau. Selecteer, customize en deel jouw workouts én de data met vrienden met Google Fit, Apple Health en Strava. Download de app nu en ontdek een scala aan nieuwe fun features.

Met de ICG® WORKOUT BUILDER is het maken van les- en trainingsprofielen nog leuker, intuïtiever en sneller. Jouw workouts worden namelijk automatisch gesynchroniseerd met de ICG® App en gedeeld met de wereldwijde ICG® Online Hub Facebook groep, zodat je direct aan de slag kunt en jouw eigen workouts eenvoudig kunt delen. Vanaf je laptop of gewoon wanneer je onderweg bent. 

Over ICG
Indoor Cycling Group maakt onderdeel uit van de Family of Brands van Life Fitness en staat bekend als een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het programmeren van indoor-cycleapparatuur.

Kijk voor meer informatie op www.teamicg.online of download de app

 
indoor cyclingIndoor Cycling Group
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Life Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf