1 maand geleden

Technogym organiseert op zaterdag 16 mei ‘Let’s Move for a Better World Day’

1 maand geleden

Aanstaande zaterdag 16 mei organiseert Technogym ‘Let’s Move for a Better World Day’. Iedereen wereldwijd kan meedoen. Speel die dag gezamenlijk met duizenden mensen de hoofdrol in de stimulatie van bewegen voor een goede gezondheid. 

Tijd voor Wellness! Gelukkig zijn veel sportscholen doorgegaan met het regelmatig coachen van hun leden thuis, dankzij de mywellness-app van Technogym. Hierdoor konden veel mensen toch sporten tijdens de lockdown. Naarmate de situatie over de hele wereld verbetert, zullen fitnessclubs geleidelijk weer openen in verschillende landen. En kunnen ze, na weken van gedwongen inactiviteit, weer inspelen op de enorme fitnessbehoefte van hun leden. 

Ondertussen op 16 mei...

….Is het Technogym's Let’s Move for a Better World Day! Een wereldwijd virtueel evenement dat de hele fitnessgemeenschap uit meer dan 100 landen verzamelt op een dag die volledig gewijd is aan bewegen. Het evenement brengt duizenden mensen samen. Ter motivatie en activatie van sporten tijdens deze periode, thuis, buitenshuis en in de sportschool. Waar ook ter wereld! 

Hoe werkt het?

Technogym streamt op social media live trainingen onder leiding van internationale master trainers. Terwijl fitnessclubs wereldwijd lokalen betrekken door in contact te gaan met hun leden en live evenementen met de instructeurs te ontwikkelen. Elke club ontwikkelt speciale trainingen die men vindt op social media van de sportschool, de website en in de aangepaste mywellness-app. Volg de #LetsMoveForaBetterWorld en sluit je ook aan.

Technogym officieel kanaal

Train samen, doe mee aan de twee lessen die wereldwijd live te volgen zijn op 16 mei via het Instagram-account van Technogym. En beweeg tegelijkertijd met mensen in 100 verschillende landen!

 

Betrek uw gebruikers

Voeg workouts toe in de Mywellness app

Voeg de Technogym-workouts, uitgevoerd door onze Master Trainers, toe in uw app en maak ze beschikbaar voor uw klanten.

Creëer uw workouts

Betrek uw trainers en laat ze nieuwe, speciale workouts maken voor deze dag en deel deze op uw social media, website en persoonlijke Mywellness app.Activiteiten op locatie

Als uw fitnesscentrum 100% operationeel is, is de beste oplossing om iets speciaals te organiseren voor uw klanten op locatie.Live trainingen met Technogym

Train samen met onze trainers: om 11 uur ‘s ochtends en om 17 uur ‘s middags (CEST) trainen uw klanten met mensen van over de hele wereld op het Technogym IG-account.

Technogym
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf