6 maanden geleden

Virtuagym lanceert gratis 'Virtuagym @Home'-oplossing

6 maanden geleden

Virtuagym, een Nederlandse aanbieder van online en mobiele coaching technologie, heeft aangekondigd dat het een gratis online trainingsplatform voor sportscholen en studio's lanceert, genaamd Virtuagym @Home.

Naarmate bijna alle sportscholen gedwongen worden te sluiten tijdens de huidige Corona-pandemie, heeft Virtuagym zijn software development team aangespoord om met een oplossing te komen zodat fitnessbedrijven in deze moeilijke tijden een trainingsservice kunnen blijven leveren. Om fitnessbedrijven wereldwijd te ondersteunen, biedt Virtuagym deze virtuele trainingsoplossing tijdens de uitbraak volledig licentievrij aan, zodat sportscholen en studio’s een virtueel alternatief van hun bedrijf kunnen aanbieden om contractopzegging te voorkomen en de inkomsten uit lidmaatschappen te behouden.

Virtuagym @Home combineert Virtuagym's Virtuele Trainer-workoutoplossing met optionele streaming-trainingsvideo's, die naadloos zijn geïntegreerd op een mobiel en webgebaseerd platform. Het wordt geleverd met andere krachtige functies, zoals vooruitgang- en voedingstracking. Virtuagym @Home is gratis beschikbaar voor huidige klanten als onderdeel van hun licentie en sportscholen en studio's die nog geen klant zijn kunnen het licentievrij gebruiken tijdens de Corona-uitbraak. De optionele Video On Demand streaming service is met grote kortingen beschikbaar gesteld om de digitale ervaring te helpen verbeteren. Virtuagym @Home is volledig licentievrij voor nieuwe Virtuagym-klanten. Één van de grootste Nederlandse sportschoolketens Trainmore heeft Video On Demand al geïmplementeerd om alle leden te voorzien van een oplossing om vanuit huis te trainen, direct via de Trainmore app.

Honderden 3D-trainingen beschikbaar via Virtual @Home Trainer
De Virtuele Trainer-oplossing geeft leden toegang tot vele trainingen die allemaal kunnen worden gedaan vanuit hun eigen woonkamer. Het bevat trainingen met lichaamsgewicht, halters, elastieken en lichaams- en geestesoefeningen, die worden geïnstrueerd door mannelijke en vrouwelijke virtuele trainers.

Video On Demand
Deze nieuwe functie biedt honderden streaming workoutvideo's van derden aan die beschikbaar zijn in de Virtuagym @Home-app en in het webportaal. Ze kunnen worden bekeken via een app, tablet, computer of tv. Het Video On Demand programma biedt digitale workouts aan die leden thuis kunnen doen zonder extra apparatuur en verschillende categorieën, van fitnesstrainingen, cardio, Zumba, HIIT-training, dans tot meditatie en yogalessen.

Coronavirus
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf