18 february 2020

Virtuagym lanceert nieuwe Basic-Fit Apple Watch-app

18 february 2020
Virtuagym heeft vandaag een Apple Watch-app gelanceerd voor sportschoolleden van Basic-Fit, Europa's grootste fitnessketen. Door workout tracking onderweg aan te bieden met de Apple Watch versterkt Virtuagym zijn positie als innovatieve softwareleider en speelt in op de grootste fitnesstrend van 2020: ontwikkelingen in draagbare technologie.

De nieuwe app zal de trainingservaringen van leden optimaliseren. Gebruikers kunnen hun workouts plannen en bewerken, oefeningen en sets bijhouden, 3D-animaties van oefeningen bekijken en workoutmuziek beheren. De app biedt ook mogelijkheden om met Apple Watch de hartslag bij te houden, evenals de hoeveelheid verbrande calorieën tijdens trainingen.

Virtuagym biedt management-, coaching- en engagementsoftware voor sportscholen en fitness studio's en personal trainers. Het wordt gebruikt door meer dan 15 miljoen mensen. De nieuwe Apple Watch-app maakt deel uit van de Basic-Fit mobiele app-ervaring. René Moos, CEO Basic-Fit, legt uit: “We willen onze leden helpen hun doelen te bereiken. Uit onze statistieken weten we dat 50% van onze app-gebruikers momenteel Apple iPhone-eigenaren zijn. Om de Basic-Fit-app-ervaring voor Apple Watch-gebruikers te verbeteren, hebben we een App ontwikkeld met onze technologiepartner Virtuagym. ”

"Het beschikbaar maken van deze app op Apple Watch voegt een nieuw contactpunt toe voor sportschoolleden", zegt Hugo Braam, mede-oprichter en CEO van Virtuagym. “Leden hebben al hun gepersonaliseerde work-out routines beschikbaar om hun pols. Bovendien is de Apple Watch-app perfect geïntegreerd met de app op hun telefoon. We zijn erg enthousiast over het maken van workout-tracking met een geweldige partner zoals Basic-Fit. "
 
VirtuagymBasic-FitApple Watch
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf