16 january 2020

Mrs.Sporty kiest Virtuagym als nieuwe softwarepartner

16 january 2020
Mrs.Sporty, een van de grootste fitnessketens in Europa, heeft Virtuagym gekozen als de nieuwe ontwikkelaar voor hun mobiele Mrs.Sporty app én management- en boekingsplatform. Virtuagym's krachtige enterpriseplatform wordt uitgerold in alle 400+ locaties in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Polen om zowel de administratie van Mrs.Sporty te ondersteunen als hun digitale ledenervaring te verbeteren.

Het is de missie van Mrs.Sporty om fitness toegankelijk te maken voor vrouwen van alle leeftijden. De keten staat bekend voor hun innovatieve lesaanbod. Zo leveren ze bijvoorbeeld geavanceerde digitale trainingsmethoden. Het open platform van Virtuagym functioneert als een verbindend framework. Het ondersteunt facturatie en betalingen, en verrijkt tegelijkertijd de digitale ledenervaring met een mobiele app voor training, voeding, herstel, en een community.

Niclas Bönström, oprichter en CEO van Mrs.Sporty zegt: "We hebben tal van providers geanalyseerd. Virtuagym was uiteindelijk het meest complete en robuuste platform om op verder te bouwen. Hun gebruiksvriendelijke tools en open API-first strategie met partners geeft ons de zekerheid dat we ook in de toekomst kunnen blijven innoveren."

De gepersonaliseerde fitness-app is het enige contactpunt dat leden nodig hebben, waar ze toegang krijgen tot trainingsschema's, workoutstatistieken, voortgangswaardes, lesroostering, en andere diensten van Mrs.Sporty. Leden krijgen ook toegang tot de Mrs.Sporty-community, waar zowel personeel en leden elkaar kunnen inspireren en motiveren. Achter de schermen faciliteert Virtuagym processen voor ledenadministratie en facturatie met behulp van geautomatiseerde sign-up en facturatie, het upsellen van coachingsdiensten en meer.

"We zijn altijd blij om samen te werken met marktleiders zoals Mrs.Sporty", aldus Hugo Braam, CEO van Virtuagym. "Hun innovatieve aanpak en positie als koploper in de markt past bij onze bedrijfsfilosofie om continue innovatie in de fitnessindustrie te stimuleren. Ik ben enthousiast om de Mrs. Sporty-ervaring naar een nieuw niveau te brengen en te helpen met hun volgende fase van internationale groei."
 
Bedrijf

Virtuagym

Laatste artikelen van dit bedrijf