15 january 2020

Judoka Juul Franssen is nieuwe wellness ambassadeur Technogym

15 january 2020
Juul Franssen die twee keer brons veroverde op de wereldkampioenschappen judo in zowel Tokio als Bakoe, verbindt zich als wellness ambassadeur aan Technogym. Omdat Technogym, ofwel The Wellness Company, veel meer biedt dan alleen fitnessapparatuur en trainingsoplossingen.

Beide partijen kijken erg uit naar de samenwerking. “Een goede voorbereiding is het halve werk”, zegt Franssen. “Technogym is voor mij hét premium sportmerk als het gaat om optimale prestaties leveren en het maximale uit mijzelf halen. Niet alleen hebben zij daar de apparatuur voor, ook bieden ze in het T-Wellness Science center in Italië de juiste fysische begeleiding in voorbereiding naar de Olympische Spelen 2020. Bijvoorbeeld het uitgebreid testen van mijn fitheid volgens innovatieve wetenschappelijk beproefde methoden. Technogym brengt fitness naar een exceptioneel level. Ik geloof dat je exceptioneel moet zijn om exceptionele resultaten te halen

Samen naar de Olympische Spelen
“Technogym benadert fit zijn als een levensstijl”, legt Franssen uit, “waarin het veel verder gaat dan alleen lichaamsbeweging. Voeding en een positief mentale gezondheid zijn minstens zo essentieel. Een insteek die naadloos aansluit bij mijn levensstijl en hoe ik mijn sport benader.”

In de aanloop naar de Olympische Spelen in Tokio maakt Franssen gebruik van de Technogyms’ nieuwste performancelijn Skill Line. “Technogym is de expert in performance trainingen. Skill Line biedt een uitgebreid assortiment trainingsoplossingen en is ontwikkeld voor en door voormalig Olympische kampioenen en topatleten. Deze lijn past dus uitstekend bij mijn voorbereidingen naar de Olympische Spelen. Daarnaast heeft Technogym een uitmuntende reputatie in het begeleiden van Olympische atleten. Ze zijn niet voor niets al sinds Sydney 2000 official olympic supplier voor de zomerspelen.”

Technogym trots
Jasper Bron, Managing Director Technogym Benelux: “We zijn zeer verheugd dat Juul zich aan ons merk wil verbinden als wellness ambassadeur. Met haar gedrevenheid, volhardendheid en haar winnaarsmentaliteit past ze als topatleet perfect bij Technogym. Ze gaat voor goud in Tokio en we zijn trots dat we haar daarin mogen ondersteunen en haar de juiste begeleiding kunnen bieden met onze wellnessoplossingen. We zien de samenwerking dan ook met veel plezier tegemoet.”  
Juul FranssenOlympische SpelenTechnogymSkill LineJasper Bron
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf