20 december 2019

GymBiz distributeur van Advagym by Sony voor de Benelux

20 december 2019
Advagym by Sony en GymBiz slaan handen ineen in Benelux

De winnaar van de BodyLIFE Innovatie Award 2019, Advagym by Sony en GymBiz, met een groot (inter)nationaal netwerk van zowel ondernemers als leveranciers, hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie in Nederland, België en Luxemburg.


Hoog verloop is helaas gebruikelijk in de fitnessindustrie. Nieuwe leden melden zich enthousiast aan om na enkele weken of maanden weer af te vallen wanneer ze het gevoel hebben geen tastbare resultaten te behalen.

Een studie gepresenteerd in Health Club Management 2014 identificeert twee belangrijke parameters om leden langer in een sportschool te houden: de vooruitgang van de gebruikers en de communicatie tussen de sportschool en haar leden. Gebruikers die veel vooruitgang ervaren, blijven vaker in een sportschool. Frequente en relevante communicatie tussen de sportschool en haar leden verlaagt ook het risico van het annuleren van het lidmaatschap.

Advagym by Sony is gebaseerd op die bevindingen. Het is een hulpmiddel voor betrokkenheid tussen de sportschool en haar leden, een ervaring die is ontworpen om de gebruiker te motiveren en te inspireren om succesvol te zijn in hun training wat weer resulteert in een langer lidmaatschap.De Advagym infusie
Digitaliseer uw sportschool met minimale inspanning en verhoog de binding met uw leden. Advagym by Sony is een complete oplossing die achteraf te installeren is op praktisch ieder steekgewicht krachttoestel. Met de app hebben uw leden altijd een persoonlijk trainingsschema die hen helpt de beste resultaten te behalen. De app telt herhalingen, snelheid en geeft aan hoeveel rust men moet nemen tussen sets.

In bijvoorbeeld de functionele zone heeft de klant toegang tot talloze oefeningen met video uitleg die u zelf kunt toevoegen. De beheertool in de cloud biedt waardevolle inzichten in machinegebruik, piekuren per zone en gebruikersvoorkeuren. Geef uw sportschool een digitale infusie.De hardware
De Advagym-oplossing omvat sensorpucks op machines en in trainingszones, een hoofdunit gemonteerd op elke gewicht stapel om herhalingen en sets te meten, en een waarnemer die de signalen van de hoofdunits verzamelt en naar de back end van de cloud stuurt. U krijgt toegang tot een systeemoverzicht en waardevolle statistieken via de gebruiksvriendelijke admin-tool.

De app
Geen lastige installatie. De gebruiker tikt met zijn of haar telefoon op de puck van een machine om een oefening te starten. Herhalingen en sets worden automatisch in realtime vastgelegd. Relevante statistieken en overzichten en favoriete workouts worden opgeslagen in de app.App functies
De app registreert machinetraining, functionele training, olympische krachttraining en cardio. Sportscholen kunnen aangepaste trainingsprogramma's maken en uploaden, en gebruikers kunnen hun eigen trainingsprogramma's maken. Machine-instellingen worden opgeslagen om de volgende keer snel aan de slag te gaan en om de voortgang van de gebruiker te tonen.

Advagym heeft heel bewust gekozen voor GymBiz vanwege haar ervaring met het introduceren van nieuwe innovatie producten. Het enorme succes van Booty Builder en Blazepod was doorslaggevend om deze samenwerking te realiseren.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden van Advagym dan kunt u contact opnemen via info@gymbiz.nl of bel met +31 (0)528 852787.

www.gymbiz.nl
bodyLIFE Innovatie Awardsony advagymgymbiz
Gerelateerde artikelen