13 february 2017

Rechtstreekse verkoop van Cybex via Life Fitness in de Benelux

13 february 2017

Life Fitness is per 1 februari 2017 begonnen met de rechtstreekse verkoop van het volledige Cybex productportfolio in de Benelux. Ongeveer een jaar geleden werd het gerenommeerde merk aangekocht door het moederbedrijf van Life Fitness, Brunswick Corporation en werd het toegevoegd aan de Life Fitness groep. Onder deze groep vallen naast Cybex ook de merken Hammer Strength, Indoor Cycling Group(ICG), SCIFIT, InMovement, Brunswick Billiards en uiteraard het productmerk Life Fitness. 

Met de toevoeging van Cybex aan de Life Fitness groep wordt één van de meest gerespecteerde fitnessmerken in de branche ook deel van ons toonaangevend productaanbod,” aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness in de Benelux." Met Cybex kunnen wij een nog breder productassortiment aanbieden voor een optimale inrichting van verschillende type fitnesscentra in alle segmenten waarin wij actief zijn.” Cybex is een zeer bekende en hoog aangeschreven pionier in de fitnessindustrie, die al ruim 45 jaar met succes duurzame cardio- en krachttoestellen aanbiedt. Het cardioaanbod bestaat onder andere uit loopbanden, fietsen en de veel geprezen, unieke ARC  -en SPARC Trainer, terwijl het uitgebreide assortiment krachtapparatuur hoge ogen gooit in de markt met de Eagle en Bravo-lijn.

Life Fitness bedankt MoveToLive voor de jarenlange inspanning als distributeur van het Cybex merk in de Benelux. In de Benelux zal het Life Fitness team verder worden uitgebreid om Cybex op hoog niveau te blijven ondersteunen. Kijk voor meer informatie over Cybex op www.cybexintl.com of neem direct contact op via marketing.benelux@lifefitness.com

Auteur

Life Fitness Benelux