Matrix Group Power @ F&WTop 2016

Verschenen in Bodylife nummer 7 2016

Veel enthousiaste bezoekers. Bruisende Group Training demonstraties. Volop fitnessinspiratie. Voeg al deze ingrediënten samen en je krijgt een succesvolle zesde editie van de Fitness & Wellness Top. Matrix Fitness blikt terug op twee onvergetelijke dagen! Geniet u ook nog even mee?

De top drie: Functional Training
In het assortiment van Matrix Fitness vindt u de meest innovatieve Group Training oplossingen. De drie grootste toppers van dit moment werden tijdens de beurs gepresenteerd:

Connexus: het krachtige trainingssysteem dat enorm veelzijdig is, in zowel oefeningen als mogelijkheden. De Connexus is uit te breiden met identieke, koppelbare units waarmee u uw ideale configuratie samenstelt, afgestemd op uw doelstellingen en uw budget. En als kers op de taart hebben instructeurs gratis toegang tot de Connexus trainingsbibliotheek met meer dan 100 oefeningen, voor oneindig veel trainingsinspiratie.

S-Drive Performance Trainer: deze prestatietrainer pur sang beschikt over de 'full package'. Het toestel traint kracht, explosiviteit, snelheid en verhoogt tegelijkertijd het uithoudingsvermogen dankzij verschillende weerstandsopties. De S-Drive is de ideale aanvulling op circuittrainingen, dankzij het self-powered ontwerp dat een snelle wisseltijd tussen oefeningen mogelijk maakt.

Matrix roeier. Een trainingsklassieker, volledig vernieuwd en een verfrissende toevoeging op ieder Group Training Circuit. Voorzien van een praktisch design, waardoor het toestel gemakkelijk naar elke Functional trainingszone in de club kan worden verplaatst. En na afloop van de training bergt u het toestel weer eenvoudig verticaal op.

Arie Boomsma in actie!
Niemand minder dan Arie Boomsma en zijn team kwamen langs om spetterende demo's te geven. Het sterrenteam demonstreerde wat de drie producttoppers gecombineerd in uw club kunnen betekenen. En voor het publiek bleef het niet bij kijken; een aantal moedige bezoekers voegde zich bij Arie & Friends en deed enthousiast mee aan de demo's.

Publiekstrekker van het jaar
Dit jaar werd voor het eerst tijdens de F&W Top beurs de prijs voor 'Publiekstrekker van het jaar' uitgereikt. Matrix Fitness mocht de beker als trotse leverancier in ontvangst nemen. Matrix wil graag via deze weg iedere bezoeker aan haar stand enorm bedanken!

Psstt... Benieuwd naar alle foto's? Kijk dan op de Matrix Fitness Benelux Facebookpagina!

 

Edities