4 maanden geleden

Nieuwe tussenstand bodyLIFE Innovatie Award 2019 (woe 23/10)

4 maanden geleden
De publieksronde van de bodyLIFE Innovatie Award is in volle gang en gaat richting zijn climax met nog ruim een week te gaan voor de stembussen sluiten. Vorige week publiceerde we hier een eerste tussenstand. Maar dat er in een week tijd een hoop kan gebeuren blijkt wel uit de nieuwe tussenstand die we hieronder graag publiceren.

Aan de vakjuryronde op 22 november mogen in totaal tien kandidaten deelnemen. Er zullen dus zes deelnemers afvallen. Staat jouw favoriet in de gevarenzone, dan wel wil je jouw kandidaat veilig stellen voor de top 10 breng dan vóór 1 november je stem uit op www.bodylifeinnovatieaward.nl 

Tussenstand publieksronde bodyLIFE Innovatie Award 2019 (woensdag 23 oktober)
 1. PowerMama
 2. Champ
 3. Reflex-ON
 4. Digital Boxing Trainers Assistant 
 5. E-Cycling
 6. Virtuagym Connect 
 7. Fitsnacks.TV 
 8. Infrared Fitness Cabin
 9. European Fitness Academy 
 10. THP2 Afascan
 11. Sony Advagym
 12. FunXtion Experience Multiscreen Solution
 13. iVentri 
 14. Body Bike Smart+ OceanIX
 15. Magnum Glute Trainer
 16. Jumping Fitness Kids

Over de BodyLIFE Innovatie Award
BodyLIFE organiseert dit jaar voor de vijfde keer de BodyLIFE Innovatie Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan het beste nieuwe product of concept in de fitnessbranche welke in het afgelopen jaar is geïntroduceerd in de Benelux. Eerdere winnaars waren Gymeyes (2018), Tribe Team Training (2017), FunXtion Interactive (2016) en Pixformance (2015).

De award bestaat uit twee rondes, te weten een publieksronde - waarin het publiek door middel van online voting de top 10 fitnessinnovaties bepaald - en een vakjuryronde - waarbij een vijfkoppige jury na pitches van de top 10 kandidaten de uiteindelijke winnaar aanwijst.

De BodyLIFE Innovatie Award 2019 wordt dit jaar opnieuw uitgereikt tijdens de Dutch Fitness Awards – voor de Fitnessclub van het jaar en Personal Trainer van het jaar - op vrijdag 22 november 2019. Locatie van de awarduitreiking is de Fitfair in de Jaarbeurs Utrecht.

Tot 31 oktober kan het publiek op www.bodylifeinnovatieaward.nl stemmen voor de top 10 fitnessinnovaties 2019. Op vrijdag 22 november, op de eerste dag van Fitfair, zal de volledige top 10 pitchen voor de vakjury. Hiervoor wordt een podium ingericht op de beursvloer, waardoor de pitches ook voor de bezoekers toegankelijk zijn. Aan het einde van de dag tussen 16:00 uur en 18:30 uur zal de uitreiking plaatsvinden van zowel de bodyLIFE Innovatie Award als de Dutch Fitness Awards.


Stem nu op het meeste vernieuwende product van dit jaar op www.bodylifeinnovatieaward.nl

Bedrijf

bodyLIFE Innovatie Award

Laatste artikelen van dit bedrijf