4 maanden geleden

Matrix Fitness presenteert seminarprogramma voor vrijdag 'Professional Only' dag op Fitfair

4 maanden geleden
Op vrijdag 22 & zaterdag 23 november vindt de derde editie van FitFair plaats. Dit jaar is de vrijdag ingestoken als Professional Only Day en speciaal toegespitst op de fitnessondernemer. Als hoofdsponsor van de FitFair biedt Matrix op de Professional Only Day een programma vol inspirerende seminars, waarbij leren van andere branches centraal staat. Want ervaringen uitwisselen met andere ondernemers uit de industrie, maar ook leren van andere branches: dat is pas anders ondernemen!

Nieuwsgierig naar het programma? Bekijk hieronder het overzicht van alle Matrix-seminars die worden georganiseerd op vrijdag 22 november.
De seminars zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de zaal, tijdens één – of meerdere – van de lezingen, zorg er dan voor dat je tijdig aanwezig bent want vol = vol!

Als hoofdsponsor van Fitfair mag Matrix Fitness ondernemers trakteren op gratis dagkaarten. Kaarten kun je aanvragen via deze link.Programma vrijdag 22 november

De kracht van beleving 

Tijden: 12.30 – 13.15 uur
Spreker: Frans Goenee

De Efteling creëert al tientallen jaren een sprookjesachtige beleving voor haar publiek, van jong tot oud. Hoe zorgt de Efteling keer op keer voor die magische bezoekerservaring? Frans Goenee – Inspiratiemanager bij de Efteling – deelt tijdens FitFair zijn lessen in Experience Management. Daarbij legt hij de focus op Storytelling, Storydoing, wat daarin belangrijk is en wat de fitnessindustrie hiervan kan leren. Laat je betoveren door Frans zijn verhaal!

Frans Goenee werkt sinds 1989 bij de Efteling en is naast conceptmanager ook ‘Inspiratiemanager Meetings & Events’, waarbij hij zijn kennis en ervaring over beleving in de Efteling wil overdragen.Topsport in het bedrijfsleven
Tijden: 13.30 – 14.15 uur
Spreker: Erben Wennemars

Dat topsport een leven is van grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is voor iedere sportliefhebber bekend. Maar ook binnen het bedrijfsleven wordt topsport bedreven. Tijdens een exclusief seminar vertelt Erben Wennemars over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Ook legt hij de link tussen de topsport en het ondernemerschap, om zo jou te inspireren om te blijven genieten van wat je het liefste doet: ondernemen!

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser van Nederland geweest. Hij werd in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. In 2004 werd hij uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.Fitness: Future Proof?
Tijden: 14.30 – 15.15 uur
Spreker: Richard van Hooijdonk

Wearables, hartslagbanden en activity trackers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse fitnessbeeld. Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt je in zijn seminar mee naar een dynamische toekomst. Een toekomst die ondernemen in de fitnessbranche compleet zal veranderen. De vraag die hierbij centraal staat: is onze industrie ‘future proof’? Inspiratie gegarandeerd.

Van 2015 tot 2017 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Richard is regelmatig te gast bij RTL, BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’.Gastvrijheid als mindset
Tijden: 15.30 – 16.15 uur
Spreker: Romeo Oehlers

Gastvrijheid. Een thema dat zich niet beperkt tot horeca gerelateerde bedrijven of de hotellerie. Ook binnen fitnessclubs is het belangrijk dat sporters zich welkom voelen. En daardoor terug blijven komen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming een gastvrije mindset beheerst? Romeo Oehlers neemt jou tijdens zijn presentatie mee in de wereld van hospitality. Aan de hand van ‘best practices’ van onder andere KLM en Tony Chocolonely biedt hij nieuwe inzichten voor het ontwikkelen van een gastvrije visie binnen jouw organisatie.

Na een actieve loopbaan binnen de hospitality sector is Romeo Oehlers sinds 2001 werkzaam als trainer, coach en ontwikkelaar. Hij verzorgt wekelijks lezingen op de Hogere Hotelschool en geeft onder andere trainingen aan het personeel van de Nederlandse Spoorwegen.
Vraag snel je kaarten aan via deze link!
Bedrijf

Matrix Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf