7 maanden geleden

NL Actief biedt workshops aan over boutique studio's in Nederland

7 maanden geleden
NL Actief organiseert woensdag 18 en 25 september 2019 twee workshops die in het teken staan van het markten trendrapport over boutique studio’s in Nederland. Voor de eerste keer is de markt van deze kleine en gespecialiseerde formules in ons land in kaart gebracht.

De onderzoekers Peter Wolfhagen, Jan Middelkamp en Ronald Wouters presenteren tijdens de twee workshops de onderzoeksresultaten en maken een vertaalslag van hun bevindingen naar de ‘reguliere’ fitnessclubs: wat kunnen zij leren en adopteren van boutique studio’s? Eén opvallende conclusie willen de onderzoekers al prijsgeven: Nederland telt op dit moment al meer boutique studio’s dan reguliere fitnessclubs. Terwijl de ontwikkeling van boutique studio’s nog tot volle wasdom moet komen.

Voor de twee workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Wees er dus snel bij. Leden van NL Actief mogen gratis aan de workshops deelnemen, niet-leden betalen € 67,50 (wordt u voor 1 september 2019 lid van NL Actief, dan betaalt u € 39,50). Deelnemers ontvangen gratis het markt- en trendrapport over boutique studio’s ter waarde van € 67,50.

De twee workshops worden gehouden op:
  • Woensdag 18 september van 13.00-16.00 uur bij HDD Group in Waalwijk (Elzenweg 37, 5144 MB)
  • Woensdag 25 september van 13.00-16.00 uur bij NL Actief in Ede (Horapark 4, 6717 LZ)
Klik hier om u aan te melden!
Bedrijf

NL Actief

Laatste artikelen van dit bedrijf