21 may 2019

Technogym presenteert de bike personal

21 may 2019
Technogym stelt de nieuwste BIKE PERSONAL voor, een designfiets die de technologie en innovatie van Technogym combineert met de iconische stijl van Antonio Citterio.

De professionele BIKE PERSONAL is uitgerust met ultra-innovatieve trainingsprogramma's, maar is tegelijkertijd ook een designobject dat perfect in elke interieurstijl past. De designer koos voor elegante en verfijnde materialen als gepolijst staal en aluminium, bewerkt door vaklui van topniveau.

BIKE PERSONAL is volledig geïntegreerd met MyWellness Cloud, het digitale platform van Technogym. Dit platform biedt een ruime keuze aan content en trainingsprogramma's voor fitness, sport en gezondheid, en is rechtstreeks toegankelijk via de display van de fiets. UNITY – de digitale touchscreeninterface – biedt de gebruiker een volledig gepersonaliseerde ervaring met trainingsprogramma's, data en content, apps, favoriete websites, sociale netwerken en entertainmentmogelijkheden als Netflix, YouTube en tv-kanalen. 

BIKE PERSONAL is de nieuwste aanwinst in de PERSONAL-lijn van Technogym. Deze lijn omvat een reeks iconische producten voor homewellness die innovatie, technologie en design combineren. Technogym kan bogen op dertig jaar onderzoekservaring in het ontwikkelen van fitness- en wellnessproducten. Het merk werkte samen met de wereldberoemde meubelontwerper en architect Antonio Citterio voor het stijlvolle design van de Personal Line, geïnspireerd op wetenschap en natuur.

Naast de nieuwe BIKE PERSONAL omvat de PERSONAL-collectie ook de innovatieve crosstrainer ‘CROSS PERSONAL’, de loopband ‘RUN PERSONAL’, de ligfiets ‘RECLINE PERSONAL’ en ‘KINESIS’, het paradepaardje van Technogym. Dit pareltje biedt 200 oefenmogelijkheden op minder dan één vierkante meter. Dankzij het internationaal gepatenteerde ‘Fullgravity’ maakt KINESIS een driedimensionale beweging mogelijk die alle bewegingsketens in het lichaam activeert. Het toestel beschikt over een innovatief schuifkabelsysteem dat over 360° roteert, zodat de gebruiker weerstand ondervindt bij bewegingen in alle richtingen.

Wellness en een gezonde levensstijl zijn vandaag bijzonder belangrijke trends, die hun stempel drukken op alle consumentensectoren. Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van gezond leven en begrijpen steeds beter hoe ze fit en gezond kunnen blijven. Wereldwijd neemt de vraag naar fitnessapparatuur voor thuisgebruik toe. Voor iedere woning creëert Technogym oplossingen die geschikt zijn voor de beschikbare ruimte en passen bij de interieurstijl en de trainingsbehoeften van de gebruiker. 

Het wellnessdesign van Technogym omvat tevens dienstverlening op maat van de klant, zoals interieurontwerp en personal training.
 
Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf