Nieuws

09-05-2019 09:46

BodyLIFE nummer 3 is uit

Het is alweer een maandje terug, maar we kijken in dit nummer toch nog even terug op de FIBO en het aansluitende European Health & Fitness Forum. Er is veel te melden over deze unieke en trendsetting beurs. Er is deze maand nog veel meer gebeurd in de sector. Daar is in deze editie van BodyLIFE ook genoeg aandacht voor.  Je leest hem hier

Belangrijk voor deze tijd van het jaar is dat mensen weer graag buiten sporten. Dit stelt de fitnessondernemers voor een leuke uitdaging. Daarnaast zal het de komende periode juist extra druk zijn in de clubs en centra aangezien veel leden nog even aan hun bikini- en zwembroekfiguurtje willen werken. Reden genoeg dus om in deze mooie sector te blijven ondernemen en innoveren.

En vanuit BodyLIFE hopen wij je daarbij met dit derde nummer weer een mooi duwtje in de rug te geven. Want we gaan bijvoorbeeld verder in op de mogelijkheden van NHN Support met ClubPlanner. Maar ook de nieuwe ontwikkelingen bij Pixformance, Anytime Fitness en Greinwalder hebben hun plaatsje verdiend.

Als je op zoek bent naar inspiratie, is het verhaal van triatleet Marcel Gierman erg leuk om te lezen. Ook interessant: het fusiebericht van Fitmanager. Deze Nederlandse ondernemers gaan samen met hun Oostenrijkse partner de Europese softwaremarkt verder veroveren. Al met al genoeg leesvoer!

Met sportieve groet,

Niek Arts

Hoofdredacteur BodyLIFE