Nieuws

14-03-2019 12:49

Krachtige inzichten voor bedrijfsgroei met Virtuagym's nieuwe Business Analytics

Meten is weten, maar het moet geen ingewikkeld proces zijn. Daarom heeft Virtuagym nu een premium Business Analytics-platform om fitness professionals nog meer inzicht te geven in hun data, met bruikbare inzichten om hun onderneming te verbeteren.

Virtuagym's nieuwe Business Analytics biedt fitnessondernemingen een duidelijk inzicht in bedrijfsprestaties dankzij kristalheldere overzichten van inkomstenstromen, lidmaatschapsgegevens en meer om zo makkelijk kansen voor bedrijfsgroei te identificeren.

Business Analytics in de praktijk
"Business Analytics heeft ons geholpen om meer inzichten te krijgen over onze sportschool, onze medewerkers, en onze leden," zegt Frank Trousselot van LIJFSTIJL Centrum Hoofddorp, een van de eerste klanten die Virtuagym's nieuwe Business Analytics heeft kunnen gebruiken. We kunnen nu makkelijker succesvolle trainers identificeren, welke lessen de meeste deelnemers trekken, etc. We kunnen nu bijvoorbeeld ook gemakkelijk trends zien met betrekking tot de best presterende lessen. Een van de belangrijkste voordelen is dus dat we beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten."
 
Met Business Analytics van Virtuagym krijgen ondernemers toegang tot waardevolle informatie met betrekking tot ledenadministratie en het gebruik van hun faciliteiten, zodat ze hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren en coachingsdiensten kunt verbeteren.

Fitnessondernemingen 
"Business Analytics zou een prioriteit moeten zijn voor fitnessondernemingen - voor elke onderneming, wat dat betreft," aldus Hugo Braam, mede-oprichter van Virtuagym. "Met de nieuwe BA-module hebben we geprobeerd om het zo snel en eenvoudig mogelijk te maken om inzichten te krijgen via datavisualisatie. Ondernemers besparen zo veel tijd op analyses en zijn daarnaast in staat om direct actie te ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat een strategische implementatie van Business Analytics de operationele processen van ieder bedrijf kan transformeren en zo succesvoller kan maken. Daarom investeren we ook zoveel in de ontwikkeling van deze tools!"

Met Virtuagym's Business Analytics-module hebben fitness professionals alle informatie binnen handbereik om hun organisatie te optimaliseren, hun omzet te verhogen en hun concurrenten voor te blijven.

Meer informatie op business.virtuagym.com/nl/ 
 
Informatie over de auteur

Pieter Verschuren | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Virtuagym | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Amstelplein 38
1097 DZ
Amsterdam
Nederland