Nieuws

08-08-2018 09:17

Eéndaagse training: Personal Trainer in Business

Personal trainers let op: verrijk nu je businesskennis en word een nog betere ondernemer. Speciaal daarvoor heeft de EFAA nu een interessante en verdiepende eendaagse training. Juist bedoeld om de personal trainers in Nederland een stap verder te brengen.

Goede vakinhoudelijke kennis hebben op het gebied van trainingsleer, anatomie en voeding is een voorwaarde om mensen goed te kunnen adviseren en een goede strategie aan te rijken om resultaten te behalen. Uitsluitend deze kennis is echter niet voldoende om een succesvolle Personal Trainer Business op te bouwen.

In deze opleiding leer je op een praktijkgerichte manier hoe je jouw Personal Training Business kunt opbouwen. Je ontvangt een model ondernemingsplan waarin o.a. de 5 P's (Product, Prijs, Plaats, Promotie, Personeel) voor jou Personal Training Business kan uitwerken. Je ontvangt ook veel praktische tips en praktijkvoorbeelden die je veel tijd, energie en geld zullen besparen.

Inhoud
Verschillende Business modellen van Personal Training. Wat is je visie en missie? Hoe bereken je de prijs voor de service en producten die je aanbiedt? Op welke doelgroep richt je je? Wat zijn de kenmerken van deze doelgroep? Hoe kom je in contact met deze doelgroep? Hoe stel je een marketing plan op? 10 stappen naar succes!

Deze training duurt 1 dag van 9.30 uur tot 15:30 uur en wordt voor het eerst  gehouden op 29 september in Weert. Er zijn geen instroom voorwaarden voor deze opleiding. Na het volgen van deze opleiding ontvangt je een deelname certificaat ‘Personal Training in Business’.

Kijk hier voor meer informatie 
Informatie over de auteur

John van Heel | Directeur | 04995-533229 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
EFAA | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Houtstraat 14
6001 SJ
Weert
Nederland