20 june 2023

Op naar een 9+ organisatie met Adapt Innovatie

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
20 june 2023

Wil je leren hoe je een onvergetelijke klantbeleving kunt creëren? Dan is de klantreis workshop van Adapt Innovatie iets voor jou! Adapt Innovatie geeft in de zomer een workshop over klantreizen speciaal voor ondernemers uit de fitnessbranche. Leer kijken door de ogen van jouw leden. 

Deze workshop wordt gegeven door de partners van Adapt Innovatie Laurens en Niels, experts op het gebied van strategie en klantgedreven innovatie. Zij laten zien hoe je als bedrijf meer klantgericht kunt werken en zo een echte 9+ organisatie kunt worden.

In de afgelopen jaren hebben zij veel ervaring opgedaan met klantreizen in de fitnessbranche. Denk daarbij aan succesvolle trajecten bij een franchiseketen van 15 om een scherpe strategie neer te zetten en deze vervolgens naar de werkvloer te vertalen. Binnenkort starten zij vanuit Adapt Innovatie ook met een groot traject om diverse bedrijven in deze branche te trainen in Customer Journey Mapping en om daarna de stap naar Customer Journey Management te kunnen zetten. De ervaring, welke in 2021 en 2022 is opgedaan tijdens een traject bij een fitness keten met 15 clubs in Nederland, komt hierbij van pas. Dit traject zorgt nu dat deze clubs hoger scoren op de retentie van klanten, gerichte marketing & communicatie activiteiten kunnen uitrollen en daarmee een flinke boost geven aan het aantal (tevreden) leden. 

Niels en Laurens zijn dé specialisten in het begeleiden van bedrijven in de fitnessbranche bij het verbeteren van hun klantreis. Zij wil haar kennis en expertise graag nog beter inzetten en biedt daarom de kans aan om mee te doen aan de workshop ‘Op naar een 9+ organisatie’. Tijdens deze interactieve workshop ga je ook zelf aan de slag met het in kaart brengen van de behoeften, emoties en ervaringen van je klanten. Je leert hoe je op een eenvoudige manier acties en interventies ontwikkeld en inzet om de klanttevredenheid en loyaliteit te verhogen.  Dit zodat je niet alleen constant aan het werven bent maar juist meer uit je huidige klanten kunnen halen. 

Ben je klaar om echt in de schoenen van de klant te gaan staan?
Schrijf je dan nu in voor de workshop via deze link: inschrijfpagina. De workshop vindt plaats op [datum] van 09:30 tot 13:00 op kantoor van Adapt  aan het Broederplein in Zeist. Er geldt een actietarief van € 149, voor € 99 per persoon, inclusief lunch en materiaal. Plaatsen zijn beperkt dus meld je direct aan!

Adapt Innovatie
Wij zijn een jong maar kwalitatief strategiebureau dat organisaties helpt om toekomstbestendig te worden en te blijven. Geen dikke rapporten maar scherpe strategische keuzes die ook echt tot leven en uitvoer gebracht kunnen worden. Adapt Innovatie is opgericht door Laurens van Piggelen en Niels Huismans. Naast hun rol als ondernemers zijn ze als coach en trainer actief op het gebied van strategie, business innovatie en customer journey.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Niels Huismans (niels@adapt.nl) of met Laurens van Piggelen (laurens@adapt.nl). Je kan ook bellen met 085 – 018 8745

Adapt innovatieklantbelevingklantgerichtCustomer Journey Management
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf