22 may 2023

Hi sportieveling! Nog 3 weken en dan is het eindelijk zover..

ClubJoy
Redacteur
22 may 2023

Hi sportieveling!

Festyfit, het nieuwste fitness & lifestyle event van Nederland. Nog een ruime drie weken te gaan en dan is het eindelijk zover.

Wat kijken wij ernaar uit om jou op 11 juni in Arnhem te begroeten! In deze weekly laten we de voorpret al even beginnen.

 

Of je nu ondernemer, manager, personal trainer, groepsfitness instructeur, lifestyle coach of een fanatieke sporter bent, het programma biedt voor iedereen een inspirerende routing.

 

De activiteiten zijn voor het gemak ook gelabeld per doelgroep. Zo zie je meteen welke activiteit voor jou interessant is. Ben je ondernemer, dan zijn de activiteiten met de letter O het meest interessant voor jou. Fitness professional? Volg dan de letter PFanatieke sporter? Dan is de letter F interessant voor jou. Hieronder tref je een programma sheet per doelgroep aan. Altijd handig, zo weet je zeker dat je niets mist!

PROFESSIONALS
ONDERNEMERS
FANATIEKELING
 

Het programma is duizelingwekkend, de keuze is enorm. Tot onze sprekers behoren de grootsten der aarde! Naast bekende namen uit de branche, zoals Elian Goettsch, Frank en Rob Trousselot en Ronald Wouters, hebben wij maar liefst drie Olympisch kampioenen aan ons programma weten toe te voegen.

Niemand minder dan Mark Tuitert (powered by ClubJoy), Maarten van der Weijden (powered by Basic-Fit) en Jetze Plat (powered by Matrix Fitness) zijn van de partij met een inspirerende lezing die je niet wilt missen.

Jetze Plat

In zijn lezing: De kracht van Jetze, neemt Jetze plat jou mee in zijn succesverhaal. Hoe hij, ondanks lichamelijke beperkingen, de weg naar de top wist te behalen en hoe hij keer op keer gemotiveerd bleef om kansen te pakken.

AREA 9

12:50 - 13:50 uur: De kracht van Jetze. 

Meer info

 

Mark Tuitert

Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset! 

AREA 9

11:25 - 12:25 uur: DRIVE: train je stoïcijnse mindset 

Meer info


 

Maarten van der Weijden

De wereld is nog nooit zo onzeker geweest als vandaag de dag. Daarnaast zijn de verwachtingen ook hoog. Een ideale cocktail voor druk, tegenslag en teleurstelling. Hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je gemotiveerd ondanks deze onzekerheid? Hoe kun je blijven dromen? 

AREA 9

15:40 - 16:40 uur: Hoe blijf je gemotiveerd ondanks tegenslag? 
Meer info

Trainers: get ready to get sweaty!

Ben jij meer het actieve type? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Het programma biedt workouts in alle soorten. Een dansje wagen bij Carlos Ramirez of Gilton Franklin? Een stevige step routine volgen bij Larz? Of ga je toch voor een Pilates Flow bij Tatiana Plotnikova? Het kan! Wil je liever getraind worden door Ronny van de Ven? It’s up to you, ze zijn er allemaal.
 

Ronny van de Ven

Ronny neemt je in deze High Intensity Interval Workout van 45 minuten aan de hand. Lekker zweten op een hoge intensiteit. De workout kent een hoog fungehalte. Met al zijn ervaring maakt Ronny er een top belevenis van!

AREA 1

14:15 - 15:15 uur:

HIIT workout by Ronny van de Ven 
Meer info

FESTYFIT PLATINUM PARTNERS

FESTYFIT GOLD PARTNERS

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Fitness eventfitness beursClubJoybodyLIFEfitness festival
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

ClubJoy

Laatste artikelen van dit bedrijf