1 jaar geleden

Join the European Health & Fitness Forum 2023

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Op 12 april, de dag voordat de internationale vakbeurs FIBO officieel van start gaat, vindt het 10e European Health & Fitness Forum (EHFF) plaats in de Koelnmesse in Keulen, Duitsland.

Onder het thema "Transformationeel leiderschap in de fitness- en lichaamsbewegingssector" zal EHFF dienen als de topbijeenkomst voor toonaangevende belanghebbenden in de Europese fitness- en lichaamsbewegingssector, evenals academici, nationale verenigingen en gezondheidsexperts.

Er staat een zeer relevant en interessant programma op het programma, met onder meer tot nadenken stemmende sessies over de digitale transformatie, de sociaal-economische impact van onze branche, ondernemend leiderschap in de wellness-economie en het bouwen van een inclusief fitnessbedrijf. Er zal ook een overzicht zijn van de belangrijkste bevindingen van het consumentenonderzoek van EuropeActive en Deloitte uit 2023 (met het European Health & Fitness Market Report dat later in het voorjaar wordt gepubliceerd).

De EHFF biedt de beste netwerkomgeving om in contact te komen met branchegenoten en belanghebbenden. Dus verspil geen tijd, registreer NU! Registreer hier 
*Tip van de bodyLIFE redactie: Iedere editie tot nu toe is uitverkocht, dus wees er snel bij!Over EuropeActive
met hoofdkantoor in Brussel, vertegenwoordigt EA momenteel ongeveer 28.000 fitness- en gezondheidsinstellingen en meer dan 28 nationale verenigingen in 30 Europese landen. Het EuropeActive-lidmaatschap staat open voor bijna alle groepen belanghebbenden in de branche – of ze nu publiek of privaat zijn – inclusief exploitanten, fabrikanten, dienstverleners of opleidingsaanbieders, nationale verenigingen of organisaties, universitaire instituten of certificeringsinstanties.
EuropeActive promoot en ondersteunt haar leden bij de verdere ontwikkeling van de Europese fitness- en bewegingssector, initieert markt- en wetenschappelijk onderzoek en biedt exclusieve mogelijkheden voor uitwisseling, permanente educatie en netwerking zoals het European Health & Fitness Forum (EHFF) als onderdeel van FIBO .
FIBOEHFFEuropean Health & Fitness ForumEuropeActivefitness congressTransformational leadership Deloitte
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf