4 weken geleden

Symbiont onboarding proces

Symbiont
Redacteur
4 weken geleden
Een sterke fitnessbranche, een gezonde samenleving, dat past volledig binnen het concept van SYMBIONT. Is dat ook jouw visie? Top! Stap dan aan boord van SYMBIONT!
 

Ondersteuning bij het opstartproces

Je gaat EMS trainingen aanbieden in jouw sportschool of studio met SYMBIONT. Dan is het onze taak om jou volledig te ontzorgen, ondersteunen én begeleiden. We helpen je stap voor stap bij het omzetten, transformeren en implementeren van ons concept binnen jouw sportschool of studio.

 

Volledige marketingondersteuning

Stap je aan boord van SYMBIONT? Dan bieden wij je volledige marketingondersteuning aan. Een aantal weken voordat je met SYMBIONT start ontvang je van ons een ‘Product Teaser’. Een paspop met het Tec Suit erop. Dit kun je in jouw sportschool of studio zetten om jouw leden alvast een voorproefje geven op wat er komen gaat. Daarnaast kun je flyers, posters, brochures, roll-ups enzovoort door ons laten verzorgen.

 

 
Partner worden
 

Klantenbestand uitbreiden

Een nieuw product aanbieden met innovatieve en verrassende oplossingen die écht van toegevoegde waarde zijn, dat zorgt automatisch voor klantenbinding. SYMBIONT is zo’n product met innovatieve en verrassende oplossingen. Een product op maat, met aandacht voor de partner én de leden van onze partners. Het is dus niet de vraag óf je nieuwe leden aantrekt met SYMBIONT maar de vraag luidt eerder; hoeveel nieuwe leden gá je aantrekken? We bieden optimale flexibiliteit om door te kunnen groeien. Zodra de animo voor de EMS trainingen groeit, kun je eenvoudig een aantal Smart Body Devices extra huren!    

De voordelen

Een belangrijk voordeel is dat jij als sportschool of studio eigenaar, dankzij de huuroptie, geen hoge investeringskosten op je bord krijgt. Dat noemen wij: “Smart Renting”! De complete uitrusting, inclusief basissets (bestaande uit 6 Tec Suits) zijn bij de huur inbegrepen. We denken ook graag aan de leden van onze partners. Zij hoeven geen bezweet pak te delen met een ander lid, ze krijgen een eigen draadloos Tec Suit, voorzien van gepatenteerde droge elektroden en biosensoren. Hierdoor kan het pak tijdens de training real-time data registreren van de sporter. Track, Train, Transform! Dát maakt SYMBIONT zo uniek!
 
Partner worden

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Symbiont