28 september 2016

MoveToLive presenteert MOVESMART concept op FW Top

MoveToLive
Redacteur
28 september 2016
Tijdens de Fitness & Wellness Top presenteerde MoveToLive  i.s.m. haar partner MOVESMART.company een nieuw innovatief concept. 

MOVESMART. EATFRESH! MINDSWITCH? is een leefstijl concept wat inspeelt op hedendaagse gezondheidsproblematiek en zorgt voor een grotere mate van betrokkenheid van uw club en de vitaliteit van uw leden. MOVESMART maakt gebruik van de nieuwste online technieken en zorgt ervoor dat u uw leden levenslang kunt blijven begeleiden.
 
Wat is MOVESMART?
Het MOVESMART concept is een gefaseerde aanpak gericht op duurzame gedragsverandering op het gebied van leefstijl. Met aandacht voor niet alleen het fysieke maar zeker ook sociale en mentale, want die combinatie maakt dat deze aanpak écht werkt en blijft werken!
 
Het concept is gebaseerd op het belonen van gezond gedrag en wordt ondersteunt met een simpele on- en offline werkwijze: geen gedoe meer met ingewikkelde schema’s, maar een software die als eerst communiceert met TRUE apparatuur via Bluetooth en bijbehorende App. Deze herkent de gebruiker en past het programma en instellingen hier op aan. Een uitgebreid en wetenschappelijk onderbouwd consult, geeft een duidelijke 0-meting op alle leefstijl indicatoren aan waarop een concreet activiteitenplan, maar ook de quick wins worden geadviseerd.

De klant kan direct met uw begeleiding en een App, aan de slag in uw club, thuis of buiten. Maar ook dan komt deze klant na 12 weken weer bij u terug voor een nieuw consult. Of een 12-weeks programma gericht op gezond afvallen, stressmanagement, beter slapen of de voorbereiding voor een halve marathon. Het kan allemaal met MOVESMART.
 
Kortom, een slimme manier om geleidelijk de leefstijl duurzaam aan te passen. De naam zegt het al; MOVESMART - dus niet veel en niet weinig- want de juist de persoonlijke aanpak maakt het uniek en die is voor iedereen anders. Hierdoor heeft MOVESMART de meeste kans van slagen en geeft duurzaam resultaat.

Hoe werkt het?
  • TRUE cardioapparatuur die communiceert via Bluetooth met de software   
  • Ondersteund met een unieke MOVESMART APP
  • Gefaseerde werkwijze en wetenschappelijk onderbouwde test
  • Er volgt een advies in activiteitenplan zowel indoor, outdoor als thuistraining is mogeljk
  • SMART formule die zorgt voor meer ledenbinding en uw huidig aanbod versterkt
  • Compleet met lesprogramma’s, opleiding, online coach en kwaliteitsborging
Kortom, wilt u leden levenslang bij u laten trainen en persoonlijk begeleiden, zowel in uw club als daarbuiten? Dan is MOVESMART de formule die bij u past!

Meer informatie: www.movesmart.company

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive