7 jaar geleden

MoveToLive presenteert Stages en VismoX: Next generation in indoor cycling

MoveToLive
Redacteur
7 jaar geleden
Stages is een gevestigde naam in de wielersport. Deze expertise is vertaald naar het perfectioneren van een indoor cycling fiets waarmee het outdoor fietsgevoel geëvenaard wordt. Bij Stages draait het allemaal om verbeteren van resultaat en dit meetbaar maken, prestaties te verhogen en spinning instructeurs op te leiden tot deskundigen in het verbeteren van indoor cycling prestaties. Naast het bieden van 's werelds beste indoor cycling fiets, een powermeter om uw instructeurs te ondersteunen en die ervoor zorgt dat uw leden resultaat behalen, heeft Stages ook een professionele opleiding voor uw instructeurs. Het is zoveel meer dan enkel een fiets. 

VismoX is een web-based data-analyse tool. De gegevens gebaseerd op hartslag en weerstand (wattage) worden middels radartjes weergegeven op een scherm in het sportcentrum, maar ook via een app op de smartphone. De sporter kan trainen met alleen de radars in beeld, of met de radars gecombineerd met een weergave van een route zoals de Mont Ventoux. De sporter kan zijn doelen en voortgang zien, maar deze ook delen met anderen en zo bijvoorbeeld een competitie opzetten. 

Onlangs kozen Edwin en Jacqueline Ophof van Vital Centre in Raalte voor Stages en VismoX in hun centrum. Benieuwd naar hun verhaal? Lees dan hier het artikel uit de print editie van bodyLIFE

Ook kunt u tijdens de beurs kennis maken met Octane. Octane is de specialist in het ontwikkelingen van de beste elliptische cardioapparatuur. Op de FIBO was het succes van Octane al goed zichtbaar. De XT-One - het multifunctionele all-in-one toestel- en de nieuwe Zero Runner, worden in Nederland op de Fitness en Wellness Top officieel gelanceerd. Graag laten wij u deze in onze 'zero impact zone' zien en graag demonstreren wij deze concepten of adviseren we juist een van onze andere concepten, passend bij u club.

Wij zijn te vinden op stand 603, graag tot ziens!

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive