7 september 2016

bellicon Academy - Verschillende minitrampoline trainingen voor alle doelgroepen

Remy Draaijer
Redacteur
7 september 2016
Wist je dat wij bij bellicon diverse trainingslessen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden aanbieden? Deze lessen zijn van verschillende intensiteit en staan voor gezondheidsgerichte beweging, waarbij je balans, coördinatie, uithoudingsvermogen, conditie en lichaamshouding verbetert. Bovendien helpt het bij gewichtsbeheersing. Bewegen op de bellicon® heeft meerdere positieve effecten op lichaam en geest, en het is ook nog eens ontzettend leuk en wordt je er blij van. Lees meer over de concepten op onze hoogwaardige (made in Germany) bellicon minitrampoline met elastieken vering.

bellicon® Academy trainings concepten
Geen enkele trainingsvorm is zo divers als een training op een bellicon® trampoline. Het team van bellicon® experts heeft hun trampoline opnieuw uitgevonden door middel van een set trainingsregimes. Dit internationale concept is in april dit jaar op de FIBO gelanceerd en komt nu naar de Fitness & Wellnes Top in Houten. Het concept is opgedeeld in verschillende programma's ofwel trainingslessen, namelijk: 'Move', 'Bounce' en 'Circle', welke als opleiding worden aangeboden op de bellicon Academy. Steeds meer clubs, PT’s en therapeuten hebben dit onderscheidende holistische bewegingsconcept omarmd.

bellicon Move
bellicon Move is een holistisch en algemene gezondheidsbevorderende training, waar uiteraard veel ruimte is voor plezier. Bovendien wordt de nadruk gelegd op de juiste lichaamshouding en balans. De bellicon Move training is tevens geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, beperkingen of ziektes. Bij het bellicon Move programma ligt de nadruk voornamelijk in het op een gemoedelijke manier oefenen van de balans en de coördinatie. Daarnaast is de les ontwikkeld om op een plezierige manier aan lichaamsbeweging te doen en ervoor te zorgen dat jouw energie en vitaliteit een boost krijgt. 

belliconBounce
bellicon Bounce is een innovatief en modern groepsfitness en trainingsconcept met een vooraf samengesteld bewegingsprogramma. De lessen bestaan uit een combinatie van verschillende segmenten en het aan de ene kant bevorderen van het uithoudingsvermogen en aan de andere kant het opbouwen van spierkracht. Speelse elementen van dansen en een verscheidenheid aan combinatie-oefeningen vullen dit ontzettend leuke en spannende belliconBounce concept aan. Ondanks dat het een intensieve training is, moet je vooral genieten van de hoge fun factor van deze workout.

belliconCircle
Het bellicon Circle trainingsprogramma is letterlijk een HIIT, een high intensityinterval training, waarbij je in een groep samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en je elkaar motiveert om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en athletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon Circle training. 

Educatie & instructie 
De basisopleiding voor fitness instructeurs en therapeuten is uitgebreid, diepgaand en wereldwijd gecertificeerd. Gebaseerd op deze kennis, bieden wij meerdere opleidingen, waaronder bellicon Move, belliconBounce en belliconCircle. Met een diploma als bellicon trainer, kunnen nieuwkomers een nieuwe carrière opbouwen terwijl personal trainers en (fysio)therapeuten hun aanbod kunnen uitbreiden om nieuwe klanten aan te trekken. 

bellicon® Academy aanbieding
Verbreed je kennis, inzicht en vaardigheden terwijl je meer leert over de bellicon® training en filosofie. Wij bieden 4 opleidingen: de bellicon® Basic, Move, Bounce en Circle.
Ben je in het bezit van een bellicon®? Zo ja, dan ontvang je 25% korting op de bellicon® Basic opleidingskosten. Geniet van een combinatiekorting: boek je opleiding en ontvang 20% korting wanneer u een bellicon® aanschaft. Vraag op de beurs ook naar onze staffelkortingen

SportCity Haarlem start met bellicon® trainingslessen
Op zaterdag 3 september vond de open dag plaats voor alle leden van SportCity Haarlem om kennis te maken met bellicon® trainingslessen. Vanaf maandag 5 september worden de lessen standaard op het rooster aangeboden. Bekijk onderstaand een impressie van de open dag. 



Nieuwsgierig geworden naar wat bellicon® voor uw sportschool kan betekenen? Kom dan langs op stand 550 tijdens de Fitness & Wellness Top en ervaar het zelf.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Remy Draaijer