8 jaar geleden

fit20 en ALLSAFE slaan handen ineen voor fit personeel

8 jaar geleden
Met een landelijk abonnement op fit20 biedt ALLSAFE haar medewerkers een gestructureerde en effectieve manier om aan de gezondheid te werken. Bij ALLSAFE Mini Opslag is de overtuiging dat gezonde werknemers ook blije en gemotiveerde werknemers zijn; daarom dat ALLSAFE kiest voor de High Intensity Trainingsvorm van fit20 voor alle werknemers. Wekelijks wordt in 20 minuten intensief gewerkt aan de verbetering van de conditie, spierkracht en gezondheid. Sinds de aanvang van de samenwerking op 1 maart 2016, traint ruim 75% van de ALLSAFE medewerkers al bij fit20 bij hun in de buurt.
Algemeen Directeur van ALLSAFE, Eric Stubbé, zegt: “Vanuit de overtuiging dat fitte en gezonde werknemers meer plezier hebben in hun werk en zodoende betere resultaten neerzetten, zijn wij op zoek gegaan naar een fitnesspartner met studio’s door het hele land. Gazellen Award-winnaar fit20 bleek die partner te zijn. Voordeel voor ons personeel is dat het weinig tijd in beslag neemt en je professioneel ondersteund wordt door een personal trainer en optimaal resultaat verkrijgt. De speciale manier van trainen in een ruimte van maximaal 17 graden voorkomt transpireren waardoor je je dagelijkse kleding gewoon aan kunt houden. Bovendien bevordert het trainen de teamspirit omdat de collega’s in duo’s trainen.”

Frontrunner
Voor Walter Vendel, directeur fit20, is ALLSAFE koploper in een nieuwe trend. “ALLSAFE is de eerste organisatie die het trainen landelijk aanbiedt voor haar medewerkers. Onze oplossing is locatie onafhankelijk; met ruim zeventig studio’s er is altijd wel een studio in de buurt,” vertelt Vendel. “ALLSAFE is voor mij een frontrunner: ze erkennen het directe belang van een gezonde werknemer en ze zijn ambitieus. En voor groei heb je fitte mensen nodig. Een prettige bijkomstigheid is dat de kosten van het gestructureerd aanbieden van trainingsmogelijkheden voor werknemers, aftrekbaar zijn van de winst van de onderneming.”

Over ALLSAFE
ALLSAFE Mini Opslag is ruimtevisionair en stelt zich ten doel tot in alle uithoeken mee te denken met de klant. Naast fysieke opslagruimte biedt het bedrijf tal van ondersteunende diensten op het gebied van transport, verzekering, goederen verzending en pakketontvangst. Er zijn 16 vestigingen verspreid over heel Nederland en dit jaar zullen 4 nieuwe vestigingen geopend worden. Het bedrijf, met 55 werknemers, draagt met passie bij aan een opgeruimde wereld. Hierbij vastberaden om de mogelijkheden van deze tijd toe te passen om zo de klant te helpen bij het creëren van zijn/haar eigen ruimte. www.allsafe.nl

Over fit20
fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft meer dan zeventig studio’s in Nederland, waarvan zeven in-company. Iedere fit20 studio is ingericht met hoogwaardige trainingsapparatuur. Alle fit20 personal trainers zijn deskundig opgeleid en gecertificeerd door de fit20 Academy. Een recent overzicht van de fit20 studio’s in Nederland staat op www.fit20.nl

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer