8 jaar geleden

WOD App/Personal Trainer App lanceert geheel vernieuwde versie van de succesvolle app

8 jaar geleden
Bothoff Media heeft een nieuwe update van de geheel vernieuwde versie van haar uiterst succesvolle apps WOD App en Personal Trainer App gelanceerd. De eerste versies zijn inmiddels door heel veel personal trainers, Crossfit boxen, dansscholen enz. en duizenden van hun klanten gedownload. De nieuwe apps zijn op vele fronten verbeterd. Dat geldt vooral voor de look & feel, gebruiksvriendelijkheid en dat ze volledig in eigen huisstijl zijn te personaliseren. Het succes van de apps heeft ervoor gezorgd dat deze vernieuwingen sneller zijn doorgevoerd dan verwacht.
 
 Nieuwe features door feedback van gebruikers
 
“Het personaliseren van de apps met de eigen huisstijl is, onder andere, een direct gevolg van de feedback van gebruikers,” vertelt eigenaar/ontwikkelaar Wouter Bothoff. Het uploaden van eigen logo en aanpassen van de kleurstellingen zorgt er nu voor dat de bedrijfsidentiteit van de professionals ook voor leden herkenbaar is in de apps. De nieuwe apps zijn daarom minder uitgesproken, intuïtiever en gebruiksvriendelijker geworden doordat er bijvoorbeeld veel minder handelingen nodig zijn om aanpassingen te maken. Leden kunnen hun account personaliseren door een profielfoto te uploaden, net als in de webshop waar de professionals nu foto’s kunnen koppelen aan de producten.
 
 In de kern zijn de apps niet verandert
Dat wil zeggen dat de professional administratief compleet wordt ontzorgt, omdat er na één keer instellen en na de eerste aankoop van de klant geen omkijken meer is naar het systeem. Alles loopt vanaf dat moment op de automatische piloot. Van facturatie en automatische incasso’s tot en met debiteurenbeheer. Dus geen afsluiten van een duur incassocontract. Niet zelf incasso batches maken. Nooit meer controleren of een incasso wel of niet gelukt is. Nooit meer stornokosten betalen.
Nooit meer zelf betalingsherinneringen versturen. Set and forget. De apps zijn zo ontwikkeld zodat de professional zich alleen hoeft te focussen op wat echt belangrijk is.
 
 Dit is nog maar het begin
 De vernieuwde apps zijn eigenlijk nog maar het begin van een hele reeks uitbreidingen die in het aankomend jaar nog zullen gaan volgen. “De komende maanden komen we met nieuwe functionaliteiten die de professional niet alleen op administratief gebied verder zullen ontlasten, maar ook het gebied van management informatie waarmee ze bijvoorbeeld de verkoop en marketing beter kunnen aansturen. We gaan ons steeds meer richten om een compleet bedrijfsmanagementpakket te worden voor onze klanten.” Aldus Wouter.
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer