2 february 2016

Cybex en MoveToLive: sterk partnership

2 february 2016
Vorige week was de overname van Cybex door Brunswick - de moedermaatschappij van Life Fitness die Cybex in hun fitness-familie plaatst - veel in de media.

Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om deze boodschap voor u in het juiste perspectief te plaatsen. Wij werken sinds 2010 zeer nauw samen met Cybex in de Duitse en Benelux markt. MoveToLive is overtuigd van een uniek merk als Cybex vanwege ergonomie, veiligheid, duurzaamheid en een aantal zeer unieke oplossingen voor onze klanten.

Dit blijft - met de nieuwste ontwikkelingen in de markt - onveranderd: MoveToLive zal uw vertrouwde partner blijven in service en verkoop voor Cybex.

De overname door Brunswick bewijst dat wij met Cybex een uniek merk in ons portfolio hebben en daar zijn we trots op. Door onze jarenlange, intensieve samenwerking met Cybex hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan rondom hun hoogstaande productaanbod en trainingsfilosofie. Bovendien hebben wij ons bewezen als vertrouwde partner in service. Deze basis is solide en zal de komende jaren voort duren.

Wij weten dat Cybex continue op zoek is naar uitbreiding in wereldwijde distributie en vinden de overname van Cybex door Brunswick dan ook logische stap.

We verheugen ons om u te ontmoeten van 7 tot en met 10 april op FIBO. Daar wacht op u een sterk merken portfolio en vele innovaties op ruim 1.000 m2 in hal 6: stands B15, B25 en C16.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan op elk gewenst moment contact op met uw persoonlijke MoveToLive vertegenwoordiger of via kantoor 073 594 7020 (Benelux) of +32 (0) 3 226 1558 (België).

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer