8 jaar geleden

Balance Training Re-invented: BOSU® Elite

8 jaar geleden
De BOSU® Balance Trainer werd geïntroduceerd in 2000 en werd al snel een van de meest succesvolle fitness producten ter wereld. 15 jaar later en vele duizenden atleten, fitness freaks en fysiotherapeuten verder is er een nieuwe versie van de BOSU® Balance Trainer ontwikkeld: de BOSU® Elite!
In tegenstelling tot zijn blauwe voorganger heeft de BOSU® Elite een veel steviger ‘dome’, die ontwikkeld is om veerkracht te bieden en core oefeningen te intensiveren.  De BOSU® Elite heeft een hardere, compactere bolle kant met betere grip, die hem geschikter maakt voor zware krachttraining en uitdagende nieuwe oefeningen. Ook de platform zijde is verstevigd, waardoor er met nog meer impact gewerkt kan worden!

Power Position
De BOSU® Elite is voorzien van visuele referentiepunten, zoals de Power Zone, Power Line en Positioning Indicators, die je helpen de ideale positie te kiezen voor sport specifieke programmering. .
De BOSU® Elite wordt geleverd inclusief instructie-dvd, poster en toegang tot online exercise library. Wil je meer weten over de BOSU® Elite? Ga naar meijers.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Jessica Scheffer